Мъжете са различни: едни обичат да се занимават със спорт,

...
Мъжете са различни: едни обичат да се занимават със спорт,
Коментари Харесай

Всичко Е Закодирано В Името: Мъжете С Тези Имена Не Изневеряват Никога, Много Верни Са И Се Женят Само Веднъж!

Мъжете са разнообразни: едни обичат да се занимават със спорт, други да вървят на лов, трети са напълно погълнати от работата си.

Но доста дами са склонни да мислят, че всички представители на мощния пол наложително изневеряват на половинката си. Да, огромна част от мъжете са полигамни, само че има и такива, които са изключение от правилото.

Сега ще ви разкажем за най-верните мъже, които в никакъв случай не изневеряват на половинките си.

Владимир

Мъжете с това име са доста дейни, целеустемени и склонни към разнообразни случки. При това Владимир нормално има безконфликтен темперамент, има доста другари. Владимир подхожда доста деликатно към събеседниците си, написа " За дамата ". Веднъж срещнал най-хубавата жена, в никакъв случай няма да реши да й изневери. Той ще бъде доста добра глава на фамилията, образец за подражателство и заслужен мъж за брачната половинка си.

Борис

Много претенциозен човек, който от най-ранна възраст се стреми към реализация. Никога не се тормози от непознатото мнение и постоянно взима значимите решения независимо. Борис е известен измежду дамите, тъй като е харизматичен и убеден мъж. Той се стреми да откри единствената жена, с която да построи дом и семейство.

Георги

Това е един мощен и неустрашим човек. Георги не обича да споделя персоналните си връзки с доста хора, само че с околните си е изцяло открит и откровен. Винаги го одобряват доста добре, защото умее да се показа вярно. А това му оказва помощ да има нужните връзки и потребни запознанства.

Георги е прелестен фамилен човек. Истина е, че може дълго да търси своята годеница, преди да й предложи сърцето си, тъй като желае да се ожени единствено един път. Половинката му би трябвало да помни, че Георги не търпи лъжите. И в случай че дамата до него се държи почтено, той ще й стане лоялен мъж, който в никакъв случай няма да намерения за друга. И ще бъде съвършен татко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР