Мъжете са наясно дотолкова с женския оргазъм, че знаят, че

...
Мъжете са наясно дотолкова с женския оргазъм, че знаят, че
Коментари Харесай

Само за мъже: Вижте къде се намира мистериозната А-точка

Мъжете са наясно дотолкоз с женския оргазъм, че знаят, че съществува клитор, който понякога съумяват да уцелят. Чували са и за мистичната Г-точка, която от време на време се случва да нацелят с пениса ни. Но сигурно не са наясно къде тъкмо да дирят мистериозната А-точка.
Тя е малко като чудовището от Лох Нес. Мнозина спекулират, че са го виждали, само че малко на брой могат да го потвърдят. Така и с А-точката. Някои специалисти по половите каузи се кълнят, че точно тя предизвика по-дълготрайните оргазми. Други не са толкоз уверени в това изказване, въпреки че са съгласни, че другите зони на вагината имат друга чувствителност.
А-точката е известна още като Епицентъра и се разказва като женския еквивалент на мъжката простата, както клиторът е еквивалентът на члена. Директната стимулация на тази точка може да докара до брутални оргазмични контракции. За разлика от клитора тя не е застрашена от посторгазмична дискомфортна сензитивност.
Жените, които са стигнали до кулминационната точка с помощта на стимулацията на А-точката, споделят, че оргазмът им е бил в пъти по-наситен и е траял с 20 секунди повече от другите типове приключване.

Как да я намерим?
Тя се намира надълбоко вътре във вагината – сред шийката на матката и пикочния мехур. Ако сътрудникът ви е задоволително талантлив, с цел да може да проникне по-дълбочинно, то тогава сигурно докосването на А-точката ще овлажни по-бързо вагината.
Най-подходящите пози за достигането на тази зона на удоволствието са мисионерската и кучешката, или така наречената „ задна прашка “. Ако се спрете на мисионерската, най-добре сложете под кръста и дупето си възглавница, с цел да може пенисът да има по-добър ъгъл към шийката на матката.
Тъй като тя се намира надълбоко във вагината, не е изключено първоначално чувството за колегата ви да не е изключително прелестно. Или най-малко за главата на пениса му, която би трябвало да влезе в ролята на сондьор.
Може да се опитате да я достигнете и с показалеца. Тя се намира на няколко сантиметра от Г-точката, която е на горната част на входа на влагалището.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР