Мъжете са импулсивни по природа, но има фрази, които умните

...
Мъжете са импулсивни по природа, но има фрази, които умните
Коментари Харесай

5 фрази, които умният мъж никога не си позволява да произнася на глас

Мъжете са импулсивни по природа, само че има изречения, които умните мъже се въздържат да произнасят даже под въздействието на мощни страсти. Те ловко ги заобикалят, с цел да не основават проблеми. Ето кои са те.

„ Сам реализирах всичко в този живот “

Мъдрите хора знаят, че е съвсем невероятно да успееш самичък. Всеки съумял мъж е задължен да благодари на своите родители, брачна половинка, другари или ментори. Умните представители на мощния пол знаят, че е по този начин и го признават.

Обезценяването на помощта на другите е последното нещо, което би трябвало да се заявява в този живот. Умният мъж в никакъв случай не би преувеличил достиженията си. И за какво да го прави, та той има задоволително мотиви за самоуважение, с цел да си измисля и други.

" Нали ти споделих "

Умният мъж прелестно схваща, че всеки човек може да сгреши, че от време на време препоръките на другите към нас не ни оказват помощ по никакъв метод, тъй като сме заслепени от задачата. С такава фраза невъзпитаният човек убива непознатото самоуважение.

Хората са привлечени от тези, с които се поддържа връзка елементарно, които не съдят и постоянно са подготвени да те ободрят с добра дума, тъй че умният мъж постоянно ще каже: „ Нищо не се е случило толкоз, идващия път ще ти се получи “.

" Това не е по моя виновност "

Репутацията за един мъж е най-важното нещо. Ако някой разбере, че не може да му се има вяра, ще загуби уважението на близките. Но умният мъж е и виновен, по тази причина в никакъв случай няма да избяга от отговорност.

" Не се обиждай, само че... "

Всяка обидна фраза постоянно стартира с тези думи, тъй че няма смисъл да маскирате грубостта. По-добре е да изразите мислите си непосредствено, в случай че в действителност желаете. Мъдрият мъж ще подлага на критика градивно и по допустимо най-деликатния метод. И в никакъв случай не би го направил обществено. Образованите и умни мъже ще кажат всичко уединено, с цел да не слагат половинката си в неловко състояние.

" Не мога да направя нищо "

Хленченето е знак за проваляне и ниско самочувствие. Умният мъж, даже в моменти на горест, комплициране и проблеми, ще замълчи или ще каже нещо друго, само че няма да покаже слабостта си, изключително пред обичаната жена.

Той няма да разреши на другите да се усъмнят в вярата му в себе си. Наясно е, че недоброжелателите единствено чакат да е задоволително слаб, с цел да нанесат решителния удар. Мъдрият представител на мощния пол не пада духом.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР