Мъжете разкриха най-разочароващото нещо, което жените правят в спалнята. Стотици

...
Мъжете разкриха най-разочароващото нещо, което жените правят в спалнята. Стотици
Коментари Харесай

Мъжете разкриха коя е най-голямата грешка на жените в секса

Мъжете разкриха най-разочароващото нещо, което дамите вършат в спалнята. Стотици консуматори на обществената мрежа Reddit признават, че партньорките им не съумяват да основат уместно въодушевление, преди да се впуснат към половия акт, написа Daily Star. Дискусията била провокирана от поста на един консуматор: "Мъжете също обичат предварителната игра в секса ".

Той написа още: "На мъжете постоянно им се споделя какъв брой е значимо да целуват девойките по шията, да си играят с гърдите им, да им вършат разтривки, да ги галят. И аз съм изцяло склонен с това, само че в никакъв случай не слушам противоположното. Мъжете също харесват и желаят тези неща. И аз бих желал партньорката ми да ме целува по шията, да си играе със зърната ми и по-късно да ме награби ".

В умозаключение той написа: "Предварителната игра прави половия акт доста по-вълнуващ и прелестен. Моля ви, в случай че вашият човек отдели време да ви настрои за секса, направете същото за него. "

Постът е получил повече от 1400 лайка, което демонстрира, че този мъж не е единственият отчаян от неналичието на предварителна игра в секса.

Друг консуматор разяснява: "Понякога предварителната игра може да е по-добра от самия секс. Някои дами просто желаят на тях да им се обърне особено внимание преди секса, само че в никакъв случай даже не им минава през мозъка да създадат същото и за колегата си, изключително преди те да са получили милувки. "

Оказва, че повече мъже са изцяло съгласни, че любовната игра би трябвало да бъде и за двамата и че е значима част от хубавото полово прекарване.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР