Мъжете работят средно с по 42 минути повече дневно, шофират

...
Мъжете работят средно с по 42 минути повече дневно, шофират
Коментари Харесай

Мъжът работи извънредно, кара бързо и се храни на крак



Мъжете работят приблизително с по 42 минути повече на ден, карат и се хранят бързо – това демонстрират нови изследвания на американската микробиологична асоциация. Те по-рядко лимитират нездравословните храни и са изложени на повече опасности от болести, свързани с вреден метод на живот. Като съществена причина за това се показва неправилният асортимент на на ден меню. Над 70% от дамите, взели участие в изследването показват, че употребяват домашно приготвена храна, до момента в който при мъжете този % е доста по-малък. Представителите на мощния пол употребяват повече нездравословни храни и прекарват по-малко време в кухнята от нежните си половинки.

Един от най-хубавите способи да се оправиш с казуса несъмнено е да отделяш повече време за спорт. Припомни си и златните правила на здравословното хранене – приемай повече течности, ограничи седмичния банкет на месо и размени „ бързата “ храна с домашно приготвена такава. Ако нямаш време или предпочитание да си приготвяш ядене за офиса, специалистите поучават да замениш бързата закуска или междинното хранене с апетитен и потребен протеинов бар. Напоследък този сегмент от пазара се разраства, по тази причина бъди деликатен и избирай единствено артикули с естествени съставки, без захари и с високо протеиново наличие.

Сред тях Active Choice се откроява – първокласен протеинов бар, който засища глада и дава сила, без да товари организма. Той съдържа единствено потребни мазнини, произлизащи от ядки и е подсладен със стевия, която, за разлика от захарта, няма отрицателно отражение върху кръвната захар и инсулина. Разработен е в три серии с разнообразни усети и е доказателство, че потребното може да е и доста прелестно на усет. Вярваме, че ти можеш да промениш статистиката – направи деен избор за по-здравословен метод на живот още в този момент!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР