Мъжете предпочитат жени, които ядат месо, а не вегетарианки. Това

...
Мъжете предпочитат жени, които ядат месо, а не вегетарианки. Това
Коментари Харесай

Напук на СЗО: Психолози обясниха защо жените трябва да ядат месо

Мъжете избират дами, които ядат месо, а не вегетарианки. Това демонстрира допитване на психолози, които се интересували какви дами избира мощният пол откъм хранително-вкусовите настройки. Близо 75% от мъжете избират дамите, които си падат по месото, и те им наподобяват по-привлекателни. Тогава психолозите решили да си изяснят за какво това е по този начин.

Оказва се, че върху избора на мъжете играят роля голямо количество фактори – психически и физиологически. Тези съвкупности въздействат незабавно върху мощния пол, и още в първите 7 секунди от запознанството мъжът може да дефинира дали дамата му харесва, написа БГНЕС.

Сред психическите фактори е, че месоядните дами наподобяват по сексапилни, буйни, притежаващи някои скотски качества… и въпреки да звучи необичайно – това притегля мъжете.

Второ, мъжете считат, че любителките на месната храна са им по-близки по дух, тъй като месото изначално се счита за мъжки вид храна. Друга причина е, че младежите считат месоядните дами за положителни готвачки. Така че дамите вегетарианки отстъпват и по трите индикатора.

Луд свят… Нали?

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР