Мъжете по цел свят се притесняват за размера на пениса

...
Мъжете по цел свят се притесняват за размера на пениса
Коментари Харесай

Учен: "Жените имат предпочитан размер за пениса на половинката си"

Мъжете по цел свят се тормозят за размера на пениса си, а резултатите от разнообразни анкети сочат, че всеки 4-ти мъж не харесва половия си орган. 

Американският сексолог доктор Никол Праус съобщи, че дамите имат желан размер за пениса на своята половинка. Праус обаче споделя, че мъжете не би трябвало толкоз да се тормозят, тъй като не са малко дамите, които споделяли, че дължината не ги впечатлява толкоз доста. 

Виж още: 5-те вида девойки в Tinder: Лудата, някогашната и още! 

Праус показа в подкаста на Холи Рандъл, порно режисьор, че тематиката за размера на пениса е една от най-обсъжданите, когато става въпрос за секс. Никол направила лично изследване измежду дами, които трябвало да избират сред разнообразни типове пениси.

Проучването открило, че дамите са склонни да избират по-голям пенис, в това число като дебелина, когато имат намерение да вършат еднократно секс. Когато търсят по-сериозен и дългогодишен сътрудник, размерите били доста по-малки.

Виж още: Екзотичните ваканции на родните звезди или кой къде избяга от студа

Според изследването на Никол Праус, дамите избират пенис с дължина към и малко над 16 см, когато търсят секс за една нощ. Малко над 15 см е съвършен за дълготрайна връзка, твърди сексоложката. Праус споделя, че множеството дами не обръщали огромно внимание на размера на мъжките гениталии.

Жените в изследването били запитани какъв брой значим е размерът за избор на сътрудник, като множеството дали отговор, че сантиметрите ги впечатляват толкоз, колкото какъв цвет са очите и марката на колата, която кара един мъж. " Размерът е в дъното на класацията по условия ", открила сексоложката Праус в своето изследване. Да, дамите имат персонални желания, само че те не са толкоз значими, когато търсят постоянен сътрудник, заключва още сексоложката.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР