Мъжете не са наблюдателни? Не и по време на секс!

...
Мъжете не са наблюдателни? Не и по време на секс!
Коментари Харесай

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Мъжете не са наблюдателни? Не и по време на секс! Ето какви постоянно ще направи усещане на мъжете под завивките.
Мъжете не виждат дребните детайлности, върху които дамите се концентрират - строшен нокът, косъмче към бикини зоната, напукани пети и от сорта. Мъжете гледат много по-мащабно на нещата и виждат напълно разнообразни неща:
 
Вашата разпоредителност
Ако мъжете правят цялата работа, а дамите просто чакат да видят какво ще се случи по-нататък, това е симптом на индиферентност, която убива ентусиазма и половото предпочитание у мъжете. Така че разменяйте функциите си понякога и покажете самодейност, разкопчавайки панталоните му, обяздвайки го и от сорта.

 
Начинът, по който се движите
Движенията на тялото ви, гъвкавостта и извивките ви са нещо, което няма по какъв начин да остане неусетно от мъжете. А при положение, че играете ролята по-скоро на скулптура, пристрастеностите ви в действителност ще се охладят. Мъжете обичат да ви виждат чувствени и възбудени, да усещат гърдите и бедрата ви, плъзгащи се по тялото им. Не се тормозете да се поизпотите малко. Това няма по никакъв начин да направи неприятно усещане на мъжете, а в противен случай.
Очите ви
Мъжете обичат зрителния контакт. Обичат да виждат в очите възбудата ви. Ако погледът ви е забит в земята или блуждае някъде към тавана, това е сингал за мъжете, че не се чувствате на мястото си, че изпитвате подозрения, досада или сте просто сраменжливи. Мъжете няма по какъв начин да не виждат бягащия ви в разнообразни направления взор, което рано или късно ще убие половия възторг и у двама ви.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР