Мъжете не обичат жени, които им дишат буквално във врата,

...
Мъжете не обичат жени, които им дишат буквално във врата,
Коментари Харесай

Внимание, Момчета! Ето Ги Невинните Грешки, Които Отвращават Жените!

Мъжете не обичат дами, които им дишат безусловно във врата, дамите също не реагират добре на сходно държание. Ако не спирате да ѝ звъните даже с почтени въпроси от сорта на „ Как си? “ и „ Какво правиш? “, не се изненадвайте, в случай че тя стартира да се дистанцира от вас. Обсебващото ви държание в действителност е мотив за терзание. Всеки би трябвало да си има персонален живот и време за себе си.

Мислите прекомерно доста

Казват, че непрекъснатото анализиране и обсъждане на всичко казано, е женска линия. Уви, има и мъже, които са неуверени и се нуждаят от доста време, с цел да вземат решение. Вероятно сами се досещате, че това не е по никакъв начин секси и елементарно отблъсква дамите.

Бъдещи проекти

Една от най-често срещаните аргументи да бъдете пренебрегнати. Вече сте начертали проекта на взаимния ви живот – брак, деца, фамилни ваканции и т. н., но… чакайте малко! Тя споделила ли ви е, че ви обича? С сходни оферти тя единствено ще се почувства притисната и задушена и ще избяга.

Представяте я на всички места

Все още статусът на връзките ви е неразбираем, само че вие я влачите на всички места и я представяте на фамилията си до 5-то коляно. Целият ви Фейсбук е цялостен с общи фотоси, под които я отбелязвате и пускате сърчица и други любовни емотикони. Още по-голяма и плашеща неточност е, в случай че решите да си промените фамилния статус на „ привързан “ или „ комплицирано е “. Подобни дейности, които не са коментирани и синхронизирани с колегата имат противоположен резултат.

Прекалено изразено възприятие за благосъстоятелност

Никой не обича да се усеща като благосъстоятелност. Вие несъмнено пресичате границата и тествате търпението ѝ, в случай че не я изпускате от взор и я държите „ на каишка “, маркирайки вербално „ господството “ си над нея, когато сте в компания с други хора.

Претенциозни сте

Хубаво е човек да има критерии и желания, само че всичко си има граници. И въпреки всичко, с цел да сте с някого, би трябвало да имате допирни точки и да сте склонни на взаимни отстъпки. Ако не харесвате нищо от нещата, които тя прави, не харесвате приятелите ѝ и даже не се пробвате да извършите компромис с нещо, с цел да прекарвате повече време с нея и да се опознаете и по различен метод с изключение на интимно, не се чудете за какво тя се дистанцира от вас.

Не спирате да се хвалите

И не на последно място вашето себелюбие е тотално отблъскващо. Никой не желае да излиза с човек, чиято всяка втора дума е „ аз “. Самочувствието ви може и да е покрито, само че въпреки всичко не е нужно да парадирате на всички места кой и какъв сте. Със сигурност това ще подразни освен дамата до вас, която ще се усеща пренебрегната и принизена, само че и хората, с които споделяте.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР