Мъжете не могли да сдържат сълзите си, когато ДНК-анализите потвърдили

...
Мъжете не могли да сдържат сълзите си, когато ДНК-анализите потвърдили
Коментари Харесай

Тези двама мъже бяха 60 години най-добри приятели, но в един момент една новогодишна тайна ги разтърси необратимо

Мъжете не могли да сдържат сълзите си, когато ДНК-анализите удостоверили тяхното родство. Те споделиха, че за тях това е най-хубавият коледен подарък.
Алън Робинсън и Уолтър Макфарлейн са се родилки на хавайския остров Оаху. те за първи път се срещнали в учебно заведение и от този момент са най-хубави другари.

Алън бил осиновен още след раждането си и за своята биологична майка той нищо не знаел. Той е имал дребен брат, само че той умрял на 19-годишна възраст. Уолтър в никакъв случай пък не бил виждал своя татко и не знаел нищо за него - той бил учтив от майка си.

Мъжете решили да намерят своите родственици и двамата потърсили услугите на специфична организация, която оказва помощ при намирането на родственици въз основата на разбор и съпоставяне на ДНК. Резултатите посочили, че двамата най-хубави другари имат обща майка и разнообразни татковци. " Това бе потресаваща вест. Аз и до момента не мога да допускам какъв брой време бе належащо, с цел да си успокоя страстите. Да намериш брат си - това е най-хубавото нещо, което може да ти се случи в живота ", споделя Алън.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР