Мъжете на Ива Екимова нямат никакъв късмет в живота и

...
Мъжете на Ива Екимова нямат никакъв късмет в живота и
Коментари Харесай

Тежка прокоба тегне над мъжете на Ива Екимова. Пиарката вече е погребала двама

Мъжете на Ива Екимова нямат никакъв шанс в живота и над тях тегне тежка поличба, твърди Lupa.bg. Ива първо изпрати мъжа си – музикантъта от група „ Сленг “ Димитър Екимов – Дими, който почина при злополука на автомагистрала „ Хемус “. Екимов си отиде от този свят след шофиране на мотор „ Сузуки “ с към 250 км/ч.
Заради извънредно високата скорост, с която е управлявал мотора, Екимов е изгубил надзор над него и се е блъснал в мантинелата. След това е изхвърчал от мотора, а при рухването е умрял на място. Товва се случи през лятото на 2008 година. В този ден трябвало да честват рождения ден на щерка му Дара, която остана без татко на невръстна възраст.
Осем години по-късно Ива се залюби със скандалния Иво Пилето. Тя и крими героят изкараха дружно към година, като през това време русокоската се покри от светския живот.
Ивайло Чобанов беше знакова фигура от времето на най-силните мутренски години. В ъндърграунда се приказва, че той е бил доближен на Мето Илиенски и Георги Илиев, които също към този момент покойници. През годините Пилето постоянно присъстваше в крими хрониките, а преди дни стана ясно, че е погубен в улична свата на столичния бул. „ Черни връх “. Това е вторият мъж, който погребва красивата Ива.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР