Мъжете, които правят секс с партньорката си, за да заченат

...
Мъжете, които правят секс с партньорката си, за да заченат
Коментари Харесай

Учени: Настойчивите опити за зачеване убиват мъжката потентност

Мъжете, които вършат секс с партньорката си, с цел да заченат дете, имат проблеми с потентността 15 пъти по-често. Това стана ясно от ново изследване, в което вземат участие над 400 безплодни двойки.

Изчисляването на " щастливите " дни и даже часове, в които дамата има късмет да зачене, през днешния ден е доста по-лесно. Тя има на разположение специфични приложения и проби за овулация. И доста двойки възнамеряват

да вършат секс тъкмо сега, когато имат най-хубав късмет

Но тези графици усилват риска при мъжете с еректилна дисфункция и ниско либидо.

„ Постоянната мисъл и напрежението влияят негативно на половото наслаждение на мъжете и дамите “, сподели съавторът на проучването Тет Яп, консултант-уролог към „ Guy and St. Thomas NHS Foundation Trust. ”

Изследването към момента не е оповестено, само че към този момент е показано на годишната конференция на Европейското сдружение по човешка репродукция и ембриология в Милано.

Според Daily Mail много млади мъже получавали от персоналните си лекари виагра по рецепта, с цел да могат да се освободят от спомагателния напън, обвързван със секса при поискване.

Партньорките им също не са избавени този проблем

Оказа се, че дамите, които вършат секс „ по график “ (т.е. по време на овулация), а не постоянно, са пет пъти по-склонни имат ниско либидо и са доста по-склонни да страдат от аноргазмия.

„ Цялото това обмисляне на полов контакт с диаграми, приложения или електронни таблици в Excel, лишава удоволствието от секса. Моят съвет е, че е да вършиме импровизиран и постоянен секс. Това е най-хубавото “, споделя специалистът по мъжката плодовитост Алън Пейси, професор по андрология в университета в Шефилд

Мона Василева / Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР