Мъжете, които изневеряват, са подозрителни, защото проектират своята изневяра върху

...
Мъжете, които изневеряват, са подозрителни, защото проектират своята изневяра върху
Коментари Харесай

10 фрази, които всички изневеряващи мъже използват

Мъжете, които изневеряват, са подозрителни, тъй като проектират своята невярност върху другите

Поведението на колегата ви съмнително ли е? Възможно е това да не е неоснователно. Психолог споделя за постоянно срещаните изречения, които дефинират мъжа като изневеряващ. Тази информация ще ви бъде потребна при положение на подозрение, съмнение или просто като тест.

1. " Ти си най-хубавата "

Самата фраза към този момент съдържа сравнителна степен и в доста езици се счита за неприемлива и подозрителна. Ние най-често не й придаваме значение. Но, в случай че мъжът постоянно ви съпоставя с някогашните си, даже във ваша изгода, не бързайте да се заблуждавате.

2. " Паролата на телефона е единствено за сигурност "

Много хора слагат ключова дума на телефона си точно с тези цели. Но за изневеряващите мъже тя е поръчител за сигурност. Те са недоверчиви по природа и даже в никакъв случай да не поглеждате телефона на колегата си, а своя да оставяте на видно място, това може да съставлява риск за разкриването му.

3. " Просто обичам да чувам музика под душа. "

Непрекъснатото взимане на телефона със себе си под душа, под предлог че обича музиката или че чака позвъняване от шефа си, е сигнал за паника. Най-вероятно това се прави, с цел да не виждате никаква компрометираща информация.

4. " Това е служебно позвъняване. "

В същото време мъжът се пробва да се отдръпна, да отиде в друга стая и приказва с по-нисък звук на гласа. Обикновено деловите диалози не изискват конфиденциалност, изключително от близки хора. Разбира се, в случай че вашият човек не е скришен сътрудник.

5. " Ще закъснея доста през днешния ден "

Това може да се случи и нормално е елементарно да се изясни и би трябвало да се направи - в една здрава, почтена връзка. Но изневеряващият нормално не си прави труда да даде пояснение и постоянно изключва телефона. Редките закъснения от няколко часа и връщането вкъщи на сутринта са две разнообразни неща. И най-често за това държание няма други пояснения с изключение на невярност.

6. " Ние сме просто другари "

Да има другарка за един мъж е напълно задоволително, в случай че и двамата в двойката одобряват такава обстановка. Но постоянно такова другарство води до освен това и постоянно унищожава връзката. Особено в случай че такава другарка се е появила неотдавна в живота му и в случай че те прекарват доста време дружно, да вземем за пример на работа.

7. " Изневеряваш ли ми? "

Мъжете, които изневеряват, са подозрителни, тъй като проектират своята невярност върху другите. И по същата причина те могат да бъдат доста ревностни. И тази ревнивост нормално е изцяло неоснователна. Те просто знаят какво вършат и по този метод, може би неумишлено, се пробват да отклонят съмненията от себе си и да трансферират виновността върху вас.

8. " Не си ме схванала вярно "

Не е изглеждало по този начин, в случай че не сте патогенен ревнивец (в този случай отидете на терапия, с цел да поработите върху самочувствието си). За да не дава пояснения и да се пробва да разсее подозренията, погрешният мъж ще ви накара да се усъмните в адекватността на вашето усещане на действителността с сходни изречения. Това се назовава gaslighting.

9. " Маша, знаеш ли... " (и името ви е различно)

В същото време той даже не обръща внимание на подхлъзването на езика по време на речта си. Ако връзката ви е в самото начало и/или мъжът неотдавна е напуснал предходна, изключително дълготрайна, връзка, това може да се случи първоначално. Мозъкът се нуждае от време, с цел да се пренастрои. Във всички останали случаи това не е добър знак.

10. " Не ми се обаждай, ще бъда доста ангажиран "

Ако сте държанка на женен мъж, сходни молби са естествени и чести във вашата връзка. Но в случай че сте двойка или още повече семейство, странните работни срещи вечер или вършенето на нещо в продължение на няколко часа, когато той не е разполагаем, би трябвало да ви накарат да се замислите.

Веднага ще създадем ангажимента, че всяка от тези изречения поотделно може да не приказва нищо за изменничество. Но в случай че ги чувате постоянно, замислете се. Животът в невярност е сложен и единствено вие можете да изберете дали да останете във връзка при такива условия, или да работите върху вътрешните си убеждения, контузии, зависимости и да продължите напред към здравословен и благополучен съюз.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР