Мъжете имат репутация на по-коравосърдечни от жените. Често са обвинявани

...
Мъжете имат репутация на по-коравосърдечни от жените. Често са обвинявани
Коментари Харесай

Пет неща, които мъжете казват, само ако ги мислят

Мъжете имат известност на по-коравосърдечни от дамите. Често са упреквани от дамите, че са лишени от сензитивност и дарба за съчувствие. Това е безспорна илюзия. Мъжете имат не по-малко нежна сензитивност. Просто я демонстрират по-трудно. Изразяването на страстите е особено за дамите. Но в случай че един мъж направи някое от следните съществени самопризнания, то съвсем сигурно ги мисли в действителност. Кои са нещата, които мъжете споделят единствено в случай че в действителност ги мислят?

„ Обичам те “
Много дами ще кажат, че това не е правилно, основано на техния опит. Според мнозина една от най-често изричаните мъжки неистини е точно „ обичам те “. Важно е обаче да се вслушате в тона, който издава вълнението на мъжа, до момента в който признава любовта си. Само тогава ще сте сигурни, че е истина. Ако го споделя като че ли ви споделя „ здрасти “ е ясно, че не го мисли, камо ли да го усеща. Но когато един мъж изповядва любовта си към една жена, вълнението се усеща. То не може да се изиграе.

Когато ви споделя, че желае да се обвърже с вас
Мъжете, които желаят да основат връзка, деликатно избират дамите на сърцето си. Ето за какво, в случай че той ви споделя, че желае да сте дружно, да продължите да надграждате връзките си, да създадете семейство дружно, той в действителност го мисли.

Когато ви споделя, че желае да се запознаете със фамилията му
Семейството е доста значимо нещо в живота на всеки мъж, на всеки човек въобще. Запознанството с най-близките хора е трогателен миг, значим за бъдещето на връзката. Когато един мъж има съществени планове към вас, желае да създадете постоянна връзка, за него е значимо да ви показа на фамилията си. Това е едно от значимите доказателства, че ви обича и държи на вас.

Когато ви споделя, че се опасява
Да признаят страховете си за мъжете е едно от най-трудните неща. От дребни множеството от тях са възпитавани да бъдат смели, да се държат мъжки, да не плачат. Това обществено напрежение потиска мъжете и ги възпира от свободно изложение на страстите, най-ужасяваща от които е страхът. Ако вашият мъж, брачен партньор или сътрудник ви признае, че се опасява или тормози от нещо, вярвайте му и знайте, че му е коствало доста да го изрече.

Когато споделя проекти за бъдещето
Ако един мъж не е сигурен в желанията си към вас или не желае да се обвързва, последното, за което би желал да приказва е общото ви бъдеще. Но в случай че проектите са в главата му и той ви ги споделя намерено, това е добър знак за връзката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР