Мъжете и жените имат различно поведение, но се оказва, че

...
Мъжете и жените имат различно поведение, но се оказва, че
Коментари Харесай

Мъжете с тези 5 професии изневеряват най-често

Мъжете и дамите имат друго държание, само че се оказва, че от време на време то не е толкоз непредвидимо, колкото считаме. Когато става дума за невярност, тя се дефинира от голям брой фактори и условия, само че все пак мъжете с тези 5 специалности изневеряват най-често.

Има мъже, които изневеряват просто за заниманието. Други бягат от проблеми вкъщи. Каквато и причина да имат, индивидът до тях постоянно остава засегнат и е подложен пред големия избор – дали да остане или да потърси щастието си някъде другаде, предават от actualno.com. Всеки самичък избира по какъв начин ще живее живота си. Някои дами простят повече от един път, а други даже да е станало единствено един път, в никакъв случай повече не се връщат в тази връзка. Няма вярно или неверно – има разнообразни полезности. Ето какво работят мъжете, които изневеряват най-често:

1. Шофьор
Мъжете, които прекарват множеството време в годината в път, са и тези, които постоянно изневеряват. Те се откъсват от вкъщи, което от време на време им дава лъжливо възприятие за независимост и необвързаност. Именно затова търсят топлота на друго място, въпреки че добре осъзнават какъв брой погрешно е това. Когато се върнат вкъщи, не се усещат изключително гузни, просто тъй като изневярата е станала от дълго време и надалеч, толкоз че даже не си коства да се приказва за нея. Или най-малко това пробват да внушат сами на себе си.

2. Счетоводител
Оказва се, че специалностите, в които няма съвсем нищо вълнуващо и непредвидимо, се отразяват зле на мъжете. Те се пробват да намерят тръпка и нещо вълнуващо по различен метод. И точно за това избират изневярата. Опитват се да се почувстват значими и да внесат малко адреналин в скучното си всекидневие. Гузната им съвест обаче е нещото, което ги карат да спрат и да се замислят. Често не им дава мира и най-после признават всичко на половинката си. В последна сметка намират занимания или нови инициативи, свързани с адреналин, които заместват потребността им от изневери.

3. Бизнесмен
Шефовете, ръководителите на огромни компании и отдели, предприемачи – наречете ги както желаете, само че ще ги познаете по скъпия парфюм, тъмния костюм и постоянно строгия взор. На пръв взор те имат всичко – сполучлива кариера, скъпа кола, красива брачна половинка и опция да пътуват на всички места по света. Много хора обаче търсят още, даже да имат всичко. Това е в кръвта им! Истината е, че неведнъж мъжете на управителни позиции се радват на внимание от най-красивите дами в сектора. Това ги изкушава и те работят, без даже да се замислят. Властта си има своите изгоди и те държат да се порадват на всяка една от тях.

4. Адвокат
Адвокатите имат страхотни умения в специалността си, които обичат да ползват в персоналния живот. Да речем, че лъжата не им е непозната и играта с думи е мощната им страна. Мъжете с тази специалност могат да накарат всеки да повярва в тяхната истина с верните причини и верния метод. Именно по този метод убеждават обектите на тяхното предпочитание и съумяват да заблудят дамата, която ги чака у дома. Почти никой в никакъв случай не схваща за тайните каузи на мъжете с тази специалност. Те не се стопират пред нищо, в случай че са решили да изневерят. Самите те оправдават дейностите си с огромното напрежение на работното място.

5. Автомонтьор
Мъжете, избрали тази специалност, постоянно считат, че са могли да се оправят и по-добре с живота, само че в действителност – по този начин им е добре. Професията им дава независимост да работят когато и колкото си изискат, което е привилегия, на която малко на брой се радват. Макар и сложна, тази специалност се оказва удовлетворяваща. Дотук – всичко добре! Обаче доста от мъжете, избрали да работят като автомонтьори, попадат в несъответствуващи компании, които им вляят зле. Чуват доста истории за изневери и мъжете към тях приказват толкоз умерено за това, че в даден миг тематиката към този момент не звучи като табу. Именно за това доста мъже с тази специалност вземат решение да опитат като не влагат кой знае какво. Изневярата обаче е факт…!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР