Мъжете дали 200 лева на служителите на МВР Разследване за

...
Мъжете дали 200 лева на служителите на МВР Разследване за
Коментари Харесай

Двама братя се опитаха да подкупят полицаи в Русе

Мъжете дали 200 лв. на чиновниците на Министерство на вътрешните работи

Разследване за рушвет е стартирано против двама мъже, подхвърлили пари на униформени чиновници при полицейска инспекция на пътя.

На 21 юни към 02:30 часа екип на пътна полиция, изпълняващ служебни отговорности по организация на придвижването и пътен надзор по бул. "Тутракан " в Русе, е подхванал осъществяване на инспекция на лек автомобил с марка „ Опел “ с немски регистрационни табели, с двама мъже в него. Това е станало в региона сред двете кръгови придвижвания, оповестиха от Министерство на вътрешните работи - Русе.

В колата са открити двама братя от добричко село на възраст 27 и 29 години. По време на инспекция на документите им и тези на автомобила, мъжете дали на чиновниците, на няколко пъти, четири банкноти от по 50 лв. - общо 200 лв., с цел да не изпълнят отговорностите си по работа - да приключат инспекция за определяне и откриване на административно нарушаване или закононарушение.

Полицейският екип незабавно е уведомил за случилото се в дежурната част на регионалната дирекция и на място е изпратена дежурна оперативна група за оглед и документиране на случая. В резултат по разказа на Второ районно управление (на МВР) са формирани две бързи производства.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР