Мъжете, чиито безименен пръст е равен по размер или по-голям

...
Мъжете, чиито безименен пръст е равен по размер или по-голям
Коментари Харесай

Мъжете с дълъг безименен пръст привличат жени с тази форма

Мъжете, чиито анонимен пръст е еднакъв по мярка или по-голям от показалеца, са призвани да привлекат партньорки, чиято фигура е с формата на песъчлив часовник, откри полско проучване, представено от в. "Дейли мирър ".

Според експерти от Медицинския факултет в университета в Краков, гореспоменатите мъже са с четири пъти по-голям късмет са се снабдят с обичана, с класическите форми на песъчлив часовник, издаваща по-голяма плодовитост.

Разберете бъдещето си по линията на ръката

Учените напомнят, че дължината на безименни пръст се дефинира от равнищата на тестостерон в утробата на майката още до момента в който мъжкото бебе е в развой на развиване.

Това излагане на упоменатия хормон предопределя множеството от мъжествените атрибути на плода, които ще са присъщи в по-късния му живот. Краковският екип изследвал ръцете на 50 млади мъже, които поддържали постоянна връзка със своите партньорки.

Имате ли ангелска линия на ръката и какво значи това

Тези от тях, чиито анонимен пръст бил доста по-дълъг, нормално имали за партньорки дами с огромен бюст и дребни талии.

Предишни проучвания открили, че когато мъжкото око преценя възможна партньорка, то най-често се стопира на гърдите и на талията.

Тази съразмерност дава сигнали за възможните репродуктивни качества на дамата.

Какво споделят пръстите ви за уменията ви

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР