Мъже, стойте далеч от бръснача! Изследване установи, че брадатите представители

...
Мъже, стойте далеч от бръснача! Изследване установи, че брадатите представители
Коментари Харесай

10-те най-секси популярни мъже с брада

Мъже, стойте надалеч от бръснача! Изследване откри, че брадатите представители на мощния пол са най-сексапилни. Данните са безапелационни: дамите намират еднакъв мъж за по-привлекателен, когато е с 10-дневна брада, вместо когато е избръснат.

Учени от Австралия посочили на стотици дами и хетеросексуални мъже фотоси на 10 мъже в разнообразни стадии на напредък на брадата и ги помолили да оценят фотосите съгласно привлекателността, мъжествеността, здравето и евентуалните качества за основаване на дете.

Всеки мъж бил сниман избръснат, с петдневна, с десетдневна брада и с гъста брада. Мъжете с 10-дневна брада се оказали най-популярни измежду 351 изследвани дами, а мъжете с гъста брада получили най-висока оценка за наставнически капацитет, както от дамите, по този начин и от 177-те хетеросексуални мъже. Мъжете с набола брада били най-непривлекателни както за мъжете, по този начин и за дамите във всички категории, демонстрира проучването.

Лошото обаче е, че съгласно друго изследване, представено от вестник „ Daily Star “, всички типове лицево окосмяване състаряват представителите на мощния пол с 10 години. Наболата лицева растителност прави мъжа да наподобява по-стар с три години, козята брадичка – с четири, а мустаците – с пет, настояват създателите му от „ Краун “ – водещата клиника за трансплантация на коса във Англия.

За задачите на изследването експертите са посочили на 300 души фотоси на известни мъже, които постоянно трансформират лицевото си окосмяване. Участниците в теста е трябвало да посочат какъв брой възрастни наподобяват звездите според от това дали са безпрепятствено избръснати, с мустаци, с набола брада, брада или гъста брада.

Оказало се, че гъстите бради, като тази, която неотдавна си отгледа някогашната футболна звезда Рой Кийн, най-вече състаряват мъжете, прибавяйки до 10 години към настоящата им възраст. Кийн, който е на 43 години, е оценен като 50-годишен с гъста брада и като 40-годишен с безпрепятствено избръснато лице.

A post shared by Roy Keane (@roymauricekeane)

Друг някогашен футболен ас – 39-годишният Дейвид Бекъм, съгласно участниците в теста наподобява на 35 години, когато е обръснат, и на 40 с актуалната си добре завършена брада. С набола брада 28-годишният Робърт Патинсън съгласно участниците в теста със фотосите наподобява на толкоз години, на колкото е. Когато е без лицево окосмяване, английският артист се коства с три години по-млад на доброволците.

И като приказваме за бради, няма по какъв начин да не обърнем внимание на най-сексапилните известни мъже с лицево окосмяване. Британският принц Хари оглави класацията, формирана още веднъж от „ Краун “, изпреварвайки холивудски звезди като Джордж Клуни и Брад Пит.

Миналогодишният отличник, някогашният футболен ас Дейвид Бекъм, заема второто място в тазгодишната ранглиста. Следват холивудските звезди и любимци на дамите по света Джордж Клуни, Бен Афлек и Райън Гослинг.

Принц Хари въодушеви феновете си, когато за пръв път се появи с брада предишния месец. И макар че утвърдиха новия му тип, британците сметнаха, че той състарява 31-годишния принц с най-малко три години. Според сънародниците му брадата на Дейвид Бекъм го прави да наподобява с две години по-възрастен. Каква е истината – преценете сами. Ето 10-те най-секси известни мъже с брада.

1. Принц Хари

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

2. Дейвид Бекъм

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

3. Джордж Клуни

A post shared by George Clooney (@_george__clooney_official)

4. Бен Афлек

A post shared by

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР