Мъже срещу мъже и жени срещу жени се изправиха в

...
Мъже срещу мъже и жени срещу жени се изправиха в
Коментари Харесай

Безстрашните в Игри на волята запазиха племето си непокътнато за втора поредна седмица

Мъже против мъже и дами против дами се изправиха в тежка номинационната борба сред Безстрашни и Супергерои в “Игри на волята: България ”. В разнообразни рундове двете племена изпращаха играчи на Арената, които да покажат своята мощ, ловкост и пъргавост. Първи заветните 8 точки, нужни за победа, доближиха Безстрашните, което запази племето им цяло за втора поредна седмица.

Различни тактики изпробваха Супергероите и даже обърнаха играта за миг, само че на финала успеха им се изплъзна. Касим показва неподозирана воля за победа, която изненада всички състезатели, а черната нинджа Гого потвърди, че не се опасява от нищо. Въпреки напъните им, сините ще би трябвало да открият своите карти един пред различен и да изпратят двама играчи в елиминационна борба.

Предишната вечер Непобедимите продължиха своите борби и на племенния съвет пред водещата Ралица. Стратегията да предлагат мощни и сложни играчи, които да се върнат назад, с цел да запазят племето мощно, беше предпазена от множеството съотборници. В борба за избавление те изпратиха Елица, която сложи любовта си пред племето, а капитанът Георги беше изправен пред алтернатива, подбудена от равенството в гласовете сред него и Веселина. Решаващият глас беше негов, а той реши да се бори на Арената един до друг с Елица.

Кого ще предлагат Супергероите? Ще сработи ли тактиката на Непобедимите да изпратят мощни играчи на Арената? Саботирала ли е Мирослава племето си? Кои двама играчи ще се спасят и кои ще се изправят един против различен в елиминационна борба? Кой ще напусне “Игри на волята: България ”, ще разберем довечера в 21:00ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР