Мъже под чехъл и жени-господарки ще влязат във ВИП Брадър

...
Мъже под чехъл и жени-господарки ще влязат във ВИП Брадър
Коментари Харесай

Ето кои влизат в новия ВИП Брадър освен Сузанита,и Орхан Мурад! Излъчват шоуто от две къщи!

Мъже под чехъл и жени-господарки ще влязат във " ВИП Брадър " тази есен. За първи път риалитито ще излъчва не от една, а от две къщи. Първата ще бъде първокласно женско царство, а другата – бедняшка квартира за представителите на мощния пол. От шоуто към този момент оповестиха, че новият сезон ще мине под мотото " Женско царство ". Мъжете ще бъдат напълно подчинени на дамите. Те ще готвят, чистят, перат и ще мият чиниите, до момента в който дамите няма да имат право на никаква домакинска работа. Те единствено ще раздават заповеди и ще могат да санкционират подчинените си, в случай че не ги извършват качествено. 

Преговорите на екипа с кандидат-участниците към момента текат, но някои жителите на къщата към този момент са ясни. Както " Уикенд " писа, първите, които са се съгласили, са спряганите за върли врагове Нора Недкова и Валентин Кулагин. Освен това в шоуто със сигурност влизат Благой Георгиев-Джизъса и Орхан Мурад с щерка си Сузанита. 

Тази година в предаването най-сетне се чака да влезе Ева от " Тоника ". Тя се бе договорила за присъединяване още през 2017-а, само че в последния миг продукцията я смени с Маргарита Хранова. Да влиза в къщата напирал и един от дребното политици, които намерено признават, че спят с мъже – Владо Кузов. Продуцентите го канели от години и най-сетне го навили да взе участие. От Нова обаче изрично отрязали тези мераци поради скандалните клюки към него. 

Голямата атракция тази година се чака да бъде Черната вдовица Анита Мейзер. Тя с удоволствие ще влезе в къщата, с цел да закърпи персоналния си бюджет и да поизчисти мрачния си имидж на килърка на личния си брачен партньор. Скандалната дама бе пусната под гаранция от пандиза, само че с цел да влезе във " ВИП Брадър ", се изисква особено правосъдно позволение. Такова към момента не е получено. 

Все още текат договаряния с Николета Лозанова, Ники Михайлов и Алисия. Любовният им триъгълник ще бъде забавен за феновете, само че най-вероятно най-малко единият от тримата ще откаже присъединяване в риалитито. Очаква се това да бъде Алисия. Според тях, тя всяка година е ухажвана от продуцентите, само че постоянно им отхвърля и по всяка възможност ще го направи и в този момент. Николета пък трябваше да влезе в къщата още предходната година, само че бе отсрочено поради контракт с Би Ти Ви, който не разрешава на някогашната Мис Плеймейт да работи в други малките екрани незабавно след напускането си.

Сега обаче нямало спънки по пътя ѝ към риалитито, стига да контракти подобаващ хонорар. Участието на Ники Михайлов зависело от възможните му задължения като футболист. Засега се водели договаряния и с Ивана, която обаче най-вероятно ще откаже на шоуто. Категоричен отвод са дали Васил Найденов и Антония Петрова, които съвсем всяка година получават предложения, само че редовно ги отклоняват. Глория също разгласи, че няма да влиза в къщата. Дъщеря ѝ Симона Загорова обаче най-вероятно ще се съгласи, в случай че успее да се контракти да порядъчен хонорар.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР