Мъже, някога замисляли ли сте се какво мразят жените по

...
Мъже, някога замисляли ли сте се какво мразят жените по
Коментари Харесай

Не правете така: 12 неща, които жените мразят по време на секс

Мъже, в миналото замисляли ли сте се какво ненавиждат дамите по време на секс? Отговорът на този въпрос може да е доста потребен и да понижи отрицателните страсти в леглото.

Кои са нещата, които дамите не харесват по време на секс:

Лигави мъже

Момчета, дамите си падат по мъже, а не бебета. Смущаващо и отегчаващо е да променяте гласа си със чудноват тъничък бебешки глас, изричайки „ красавице “ или „ да, бейби “. Я се стегнете малко! Говорете мощно и решително, а не като бебета.



Да молите за свирка

Трябва да знаете, че доста дами не харесват мъже молещи за свирка. Най-голяма неточност, която мощният пол прави е да насочва главата на партньорката си надолу. Оставете я, в случай че тя желае сама ще се насочи на там.

Другото, което дамите ненавиждат е по време на секс да ви скимне, че желаете свирка и да прекратите половия акт.



Да пъшкате

Е, не въобще, само че да не прекалявате! Странно е мъжът да пъшка повече от дамата.

Разрешение за анален секс

Няма проблем да я попитате веднъж, само че не ставайте нахални. Когато тя ви каже, че не желае, се съобразете с желанието ѝ и не я карайте на мощ.



Тъпи въпроси

По време на секс дамите се отдават напълно на момента и не обичат непотребни приказки. Избягвайте въпроси от вида „ Това харесва ли ти? “, „ Така по какъв начин е? “, „ Свърши ли? “. По този метод по-скоро ги отегчавате, в сравнение с да ги възбудите. Не би трябвало да ги питате, а сами да усещате тези неща. Жените си падат по мръсни думи, само че въпреки всичко бъдете рационални. Ако желаете да ги впечатлите не им задавайте въпроси, а им говорете възбуждащи неща.

Неподходящи изрази

Мъже, апелирам ви, забравете за изрази от вида „ Да бейби, точна по този начин “. Ако не знаете, какво да кажете по-добре замълчете и си свършете работата без да говорите.



Пасивни мъже

Ще се изненадате, какъв брой доста дами ненавиждат пасивните сътрудници. Важно е и двамата да сте дейни. Дамите си падат по игриви и палави момчета, които не разчитат единствено на дамата по време на секс. Все отново, да не забравяме, че удоволствието е взаимно!

Социални фанатици

Това е едно от най-мразените неща за дамите. Няма жена, която да обича мъжът да се разсейва, до момента в който прави секс. Изключително досадно е той да си подвига телефона или да чете известия, до момента в който сте в леглото. Още по-недопустимо е да гледа към тв приемника, следейки мачът, които излъчват. Това е подлудяващо (в неприятния смисъл на думат)! Оставете обществените мрежи настрани, след половия акт може да ревизирате кой, какво и по кое време ви е писал.

Това се отнася и за дамите. Мъжете също не харесват телефоните, изключително в случай че звънне майка ѝ или татко ѝ и тя вдигне. Отвратително!



Пияни мъже

Мъже, бъдете деликатни след дискотека. Алкохолът пречи на ерекцията ви, а дамите няма да пробват дълго да „ вдигнат самолета “ и желанието им ще отмине бързо.

Неуместни звуци по време на орална обич

Това е акт, които вършиме, с цел да възбудите дамата, само че би трябвало да я целувате нежно и да докосвате с финес. Не издавайте звуци все едно ядете… спагети. Неприятно е за дамите.



Да отбивате номера

Жените харесват секса, удоволствието от него и страстта, която изпитват. Ако не ви се прави секс и желаете просто да отбиете номера, с цел да не ви се разсърдят по-добре не го правете. Гарантираме ви, че следствията ще са неприятни. Ако сте изморени или просто ви липсва предпочитание по-добре споделете с дамата до себе си, в сравнение с да легнете в очакване, че тя ще свърши всичко. Най-много да си докарате незабравим… скандал.



Да им пърдите

Е, правилно човещинка е, само че дамите откачат, когато мъжът реши, че моментът е подобаващ да пръцне. Момчета, молим ви не го правете, кофти е!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР