Мъже, ако се чудите как най-успешно да привлечете вниманието на

...
Мъже, ако се чудите как най-успешно да привлечете вниманието на
Коментари Харесай

Само за мъже: 5 неща, които впечатляват най-силно жените

Мъже , в случай че се чудите по какъв начин най-успешно да привлечете вниманието на дамите , забравете за постоянното потене в залата за фитнес и посещавайте банята най-малко два пъти на ден - ново изследване демонстрира, че когато се оглеждат за сътрудник, дамите се впечатляват първо от усмивката, а не от мускулестата фигура, написа в. " Дейли остарял ".

Допитването е осъществено във Англия измежду близо 2200 представителки на нежния пол по поръчка на производителите на медицинския артикул Remescar. Целта е била да се откри какво най-силно притегля необвързаните дами , когато се заглеждат по евентуален сътрудник.

Внушителните 71 % от участничките са сложили на първо място приятната усмивка .  Второто нещо , което виждат 62 % от дамите, е характерът на мъжа , и в частност дали той е добър човек, податлив да беседва радушно с тях, и също по този начин дали е кадърен да ги разсмива.
 двойка плаж Thinkstock/Getty Images

Топ 5 на нещата, които най-силно впечатляват дамите при първи контакт с евентуален сътрудник, включва още добре поддържаното тяло (61 процента), положителното отношение към фамилията и околните (44 процента) и самоувереността (40 процента).
 стопанка мъж жена ThinkStock/Getty Images

И още любопитни вести:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР