Мъжът зодия Рак е таен мечтател, нежен и чувствен човек.

...
Мъжът зодия Рак е таен мечтател, нежен и чувствен човек.
Коментари Харесай

Какъв човек е мъжът Рак

Мъжът зодия Рак е скришен идеалист, гальовен и сетивен човек. Всички тези качества дават право да се счита за най-уязвимия знак на Зодиака. Той е в действителност прочувствен и сантиментален. Никой различен мъж не схваща желанията на дамите и фината женска природа. Обича да фантазира, само че в това време има мощ и неизменност, които му оказват помощ в реализира сполучливи резултати в живота. Ракът е другарски надъхан, само че сензитивен. Ако почувства, че е подценен ще „ изпълзи “ в дупката си и ще остане там за дълго. Ще се надува, жали и упреква света, който не схваща фината му душа. Дори една повърхностно изоставена дума може да му навреди.
Как обича мъжът Рак
Мъжът Рак е необичайност измежду мъже. Той не не помни рождения ден на обичания си. За датата, която сте се срещнали, той си спомня, даже самия празник. Той търси собствен блян, построен единствено в главата му. Жената до подобен мъж, би трябвало непрекъснато да приказва за любовта, предаността и уникалността на мъжа Рак.
Ракът обича непрекъсната връзка, не разпилява силата и вниманието си към доста дами - правдиво се предава на тази, която е търсил цялостен живот. Между другото, доста постоянно не се усеща добре, поради прищявки и несъразмерни условия. Ако към този момент сте станали обичаната жена на мъжа Рак, ще се къпете в неговата обич, като в река, и в никакъв случай няма да бъдете лишени от неговите грижи и внимание.
Рак - мъжка половост
Мъжът Рак е ловък ухажор, мъчно е жена да го напусне. Той е въздържан в пастелите, само че нежността клати по ръба. Той не приема секс, без обич. Тези две концепции за него би трябвало да се допълват взаимно. Духовната фамилиарност е по-важна за него, в сравнение с физическата фамилиарност. Той е радушен ухажор, ще извърши всяко предпочитание на обичаната си, буйният секс не е за него. Като цяло в живота мъжът Рак е някак нахален и има вяра, че една жена би трябвало да търси любовта си, а не противоположното. На подобен принцип построява и полови връзки.
Мъжът Рак - женен
Ракът избира дълго време. Непрекъснато съпоставя, непрекъснато се влюбва, проверявайки дамите за сходство с идеала си и „ прекъсва “ ненужните връзки. Ракът е правилен брачен партньор. Къщата за него е онази цитадела, където най-сетне може да стане себе си, да се потопи в фантазиите си. Той ще се опита да избави фамилията си до последно - бракът за него е заветен. Като фина душа, той има вяра в любовта към живота и страда доста, в случай че това изказване бъде опровергано. Жената, която обича Рака, ще бъде щастлива и спокойна, през целия си живот. С течение на годините ще станат най-хубави другари.
Мъжът Рак живее за фамилията си. Жена му, постоянно би трябвало да е до него, подготвена да го поддържа в сложни моменти. Младата брачна половинка ще би трябвало да бъде търпелива, до момента в който брачният партньор й се „ откъсне “ от бащината му къща. Ракът не обича смяна и процедурата за основаване на ново гнездо е ненапълно мъчителна за него.
Съвети за дами
- Ако сте харесали мъжа Рак:
- Бъдете допустимо най-фини;
- Нежност и топлота - това е, което би трябвало да излъчвате;
- Трябва доста да обичате децата и милостта;
- Бъдете грижовна брачна половинка - отнасяйте се с него като с детето си;
- Мъдростта и силата на волята са вашето първо оръжие;
- Помнете сигурно - вашият мъж Рак е най-хубавият и това си го повтаряйте непрестанно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР