Мъжът, за чието внимание се бореха две силни жени в

...
Мъжът, за чието внимание се бореха две силни жени в
Коментари Харесай

Пластичният хирург от Благоевград д-р И. Узунов напусна Сървайвър

Мъжът, за чието внимание се бореха две мощни дами в "Survivor ", отпадна от риалитито в съдбоносен миг. Лекарят Иван от Благоевград, към който пърхаха шампионката по джиу джицу Мила и маркетинг специалистката Александра, напусна предаването тъкмо преди дълго чаканото обединяване на племената, тъй като загуби борба против Драго.

След като победи, противникът му постави завършек на мъчителното си заточение на Острова на изкуплението и още веднъж се завърна в огромната игра, написа Life.dir.bg. Атлетичният Иван и Драго, който също се отличава с голяма воля и устойчивост, премериха сили в класическа за риалитито борба - редене на дървено домино върху нестабилна греда.Собственикът на автосервиз се оказа по-бърз, сръчен и концентриран, победи лекаря и го изпрати у дома.

" За мен "Survivor " беше прелестно прекарване. Откъсва те от всичко и ти демонстрира кое в действителност е скъпо за теб ", сподели победеният Иван и през сълзи даде обещание да оправи влошените връзки със фамилията си в България.

На разлъка той стисна ръката на Драго, разгласи го за заслужен състезател и му пожела да стигне до финала.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР