Мъжът Везни е интелектуалец и обожава да обсъжда идеите си

...
Мъжът Везни е интелектуалец и обожава да обсъжда идеите си
Коментари Харесай

Мъжът Везни - сладур, който обича мира и спокойствието

Мъжът Везни е интелектуалец и обожава да разисква концепциите си с другите .
Везните са доста положителни по време на дебатите, с вродено възприятие за правдивост, което ги кара да претеглят достолепията и минусите на всеки мотив. Мъжът Везни рядко избира страни, той избира да бъде в съдията, който взема решение кое е вярно и кое не, следвайки пътя на логиката. Можете да очаквате, че всяко решение, взето от него, ще бъде извънредно равнопоставено. Но взимането на решения от време на време се оказва сложна задача за мъжа Везни. Особено когато става въпрос за ежедневни занимания от сорта на „ какво да вечеряме” и „ кой филм да гледаме днес”. В тези случаи, просто вземете огромна глътка въздух и изчакайте да вземе решение. Не го съдете, той си е подобен и мъчно ще се промени.
Мъжът Везни и любовта
Мъжът Вези се усеща най-пълноценно, когато е във връзка и ще направи всичко допустимо, с цел да подсигурява, че тя ще продължи. Той цени стабилността и равновесието с колегата. Безпристрастен и сериозен, мъжът Везни е гальовен и в никакъв случай няма да употребява думите си, с цел да опита да нарани своята половинка. Никога не го питайте дали изглеждате добре в тази рокля, тъй като вероятността да бъдете подложени на бездънен разбор е доста огромна. Той не може да дава отговор просто с Да и Не на сходни въпроси.
Мъжът Везни и кариерата
Мъжът Везни има съвсем безграничен избор на специалности, само че би се справил най-добре като юрист, банкер, обществен служащ, медиатор, озеленител, консултант или даже интериорен дизайнер. Човекът от Везни е превъзходен екипен състезател и елементарно ще увеличи морала на групата, само че неговата нерешителна природа не го прави най-хубавият избор за водач.
Мъжът Везни и здравето
Мъжът Везни се радва на положително здраве и постоянно води доста деен метод на живот. За страдание, тази непрекъсната интензивност може да му донесе проблеми с гърба в преклонна възраст. За благополучие, той умее да поддържа добра позиция на тялото и с малко грижи ще се оправи с тези проблеми или ще ги предотврати изцяло.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР