Мъжът, убил при конфликт на пътя таксиметров шофьор в квартал

...
Мъжът, убил при конфликт на пътя таксиметров шофьор в квартал
Коментари Харесай

Задържаха убиеца на таксиметровия шофьор

Мъжът, умъртвил при спор на пътя таксиметров водач в квартал " Разсадника " в София е арестуван, оповестява Би Ти Ви.

Задържаният е на 23 години и е криминално проявен - карал е в нетрезво положение. Той е нападнал таксиметровия шофьор заради нахлуване в еднопосочна улица, като съгласно информацията му е нанесъл удари и го е намушкал с нож. Водачът на таксито е умрял преди да дойде Бърза помощ.

Близки на убития мъж са блокирали цяла нощ бул. " Тодор Александров ", а таксиметрови шофьори се събраха на импровизиран протест и блокираха " Орлов мост ". Към момента обстановката е спокойна и няма блокади, само че таксиметровите водачи се заканиха да организират голям общонационален митинг.

Братът на убития мъж сподели, че е пристигнал на мястото на случая, откакто е бил извикан от брат си, само че когато е дошъл брат му се е свлякъл на земята и въпреки да са пристигнали медици отблизо здравно заведение, не са съумели да му оказват помощ.

Той зави, че иска доживотна присъда за нападателя и че брат му е имал три дребни дъщери, които остават без татко. Също по този начин се оплака, че хората намиращи се наоколо не са помогнали и са викали: " Оставете този ром ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР