Мъжът, убил майка си в Кюстендил, й е нанесъл и

...
Мъжът, убил майка си в Кюстендил, й е нанесъл и
Коментари Харесай

Мъжът, задържан за убийството на майка си, я пребил, по тялото й имало и прободни рани

Мъжът, умъртвил майка си в Кюстендил, й е нанесъл и побой. По тялото на 72-годишната жена са открити и прободни пострадвания, споделиха от полицията. Убийството е осъществено през днешния ден, показаха от прокуратурата. От там не оповестиха причинителят да е имал някакви престъпни действия до този миг.

Срещу 49-годишния мъж ще бъде повдигнато обвиняване по член 116 от Наказателен кодекс. След приключване на първичната мярка за неотклонение, от държавното обвиняване ще внесат искане за непрекъснато задържане, споделиха още от прокуратурата, съобщи Българска телеграфна агенция.

И сега текат разпити на очевидци и хора, които имат отношение към случая, допълниха от прокуратурата.

Убийството е осъществено през днешния ден преди обяд. То е било разкрито, откакто в полицията в Кюстендил постъпил сигнал, че другари на дамата нямат връзка с нея, а жилището й е заключено. Адресът бил посетен от служители на реда и чиновници на Регионалната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". При влизането чиновниците разкрили мъртва 72-годишната жена. След по-малко от час е арестуван 49-годишният й наследник, който е направил закононарушението, допълниха от полицията. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР