Мъжът, убил десет души на парти за Лунната нова година

...
Мъжът, убил десет души на парти за Лунната нова година
Коментари Харесай

Мъжът, убил 10 души на парти за Лунната нова година в Калифорния, се е самоубил


Мъжът, умъртвил 10 души на празненство за Лунната нова година в събота вечер в се е самоубил, оповестиха локалните управляващи. Това се е случило, до момента в който полицията се е приближавала към микробус, с който той се опитвал да избяга.

Стрелецът е разпознат като 72-годишния Хуу Цан Тран.

Престъплението беше осъществено в град Монтерей парк, който се намира на към 16 км източно от центъра на Лос Анджелис. Той е с население от към 60 000 души, множеството от които са с азиатски генезис. В събота там стартира двудневен фестивал за посрещане на Лунната нова година.

Нападателят разкрил огън по събралите се да празнуват празника в бална зала. При стрелбата са починали 10 души, а други 10 са ранени. има петима мъже и пет дами.

Властите оповестиха, че същият причинител евентуално се опитал да нападна и втори празненство център – в град Алхамбра, само че не съумял, тъй като присъстващите съумели да му лишават оръжието.

Той е открит в микробус в Торънс, различен град със доста население с азиатски генезис, на близо 35 километра от второто място на престъпление.

Засега не се оповестява евентуалният претекст за нападението.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР