Мъжът, убил българка и двете й деца в Канада, е

...
Мъжът, убил българка и двете й деца в Канада, е
Коментари Харесай

Убиецът на българката бил болестно ревнив

Мъжът, умъртвил българка и двете й деца в Канада, е бил болестно ревностен. Тази информация излезе нескрито на фона на бруталното тройно ликвидиране в провинция Онтарио. Българка от Пловдив бе убита от своя другар.

Красимира Пейчиновски бе открита мъртва в дома си. Убити са и 13-годишната й щерка Венайлия и 15-годишния й наследник Рой. Полицията арестува приятеля й – Кори Фен, който е главен обвинен за зверството.

Близки на фамилията описват, че той е бил разпален по културизма. Прекарвал доста часове във фитнес залата. Освен това е бил ревностен до болежка и не давал никаква независимост на българката. Децата на убитата жена не са от 29-годишния Кори Фен, а от някогашния й брачен партньор, който е македонец.

Все още не са излезли резултатите от аутопсията, само че по телата на жертвите има забележими следи от принуждение и удари, показаха източници. Красимира е родом от Пловдив. Бащата на децата е македонец, само че двамата се разделили от дълго време.

Дългогодишна другарка на убитата българка счита, че килърът може да е работил под въздействието на наркотични субстанции. Разследването по случая продължава. Близките разказват Красимира като прелестен и сияен човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР