Мъжът се оплака, че над 24 часа в дома му

...
Мъжът се оплака, че над 24 часа в дома му
Коментари Харесай

Гневен мъж, останал над 24 ч. без ток, нахлу в силистренското Енерго и си опече сандвич

Мъжът се оплака, че над 24 часа в дома му няма ток, а от сдружението даже не вдигали телефона за сигнали за повреди.

" 24 часа не съм ял! И децета ми гладни стоят! Да - ела да видиш! " - на висок звук и с опънати нерви се обърна към чиновниците Павлов. После извади самун, салам, нож, компот и домашната си скаричка и попита къде има контакт, с цел да я включи. След като не го упътиха, силистреницът го откри и се самообслужи, пускайки електрическия апарат.

Стопкадър: Фейсбук

" Писна ми от тоя ток! Ей тука ще си направя сандвича, не ме интересува, който искаш викай. Да ви видят какви сте отпадъци! Тука има ток, желая удължител! Както закусвам всяка заран, така ще си закуся тук. 21-ви век! Не ви е позор, бе!? На хората им писна! ", сподели той, до момента в който се печеше филийките.

В този миг нервите се обостриха и замалко да се стигне до физически конфликт сред недоволния клиент на Енергото и защитата, откакто един от чиновниците заплаши " да прасне " снимащия го с телефон.

Стопкадър: Фейсбук

Докато хлябът се препичаше на тостера, Явор Павлов продължи своя ядосан монолог: " Каня всички калипетренци, който няма ток, да заповядат, да закусят. Ток има единствено Енергото... Скаричката съм си донесъл, филенце - еленско... Ще заставам аз на студено, че и децата ми!...Няма да подвигат телефоните те - пренасочват! Тъй ще ви пренасоча аз!...Писнало им било да им звънят хората!... ", сподели още ядосаният мъж.

Стопкадър: Фейсбук

След като Павлов закуси толпа храна и пийна компот, пристигна извиканата от чиновниците на Енергото полиция, която ревизира документите му.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР