Мъжът, съпругът, бащата Александър Рогачев прекара 24 часа в ареста

...
Мъжът, съпругът, бащата Александър Рогачев прекара 24 часа в ареста
Коментари Харесай

Фандъкова - една неуспяла русалка

Мъжът, брачният партньор, бащата Александър Рогачев прекара 24 часа в ареста за вандализъм, тъй като откърти прословутите " акулски перки " по ул. " Граф Игнатиев. " Това се случва, откакто брачната половинка му получава пострадвания, както доста други преди нея.
Какво излиза: двете преместени " перки " са вандализъм, а няколко месечен транспортен безпорядък, превишаване на всички периоди, некачествено осъществяване, материали със подозрително качество и безумно осъществяване, родили фразата " Хубаво е, само че не е готово " - е политика на Столична община. Толкова обширна, че законът не я лови. И по този начин вдъхновяващо ненаказана, че безконечният кмет Фандъкова се реши да се опитва отново. И евентуално ще успее, пази Боже (но той в кошара не вкарва.)
Александър Рогачев, който реагира афектирано (нещо изцяло обикновено, откакто обичан човек е пострадал) постъпи почтено, като съобщи, че действието му е за да " разсъни заспалото гражданско общество. " Дни след случая " перките " бяха сменени с колчета. Какво значи това, че фактически е имало потребност от сходна постъпка, с цел да се работи. Со кротце не ставало, не и в Софийско.
На 21 август от Столична община не изпратиха представител, който да застане паралелно с мъжа на потърпевшата жена в репортажа на Нова телевизия, само че пък се похвалиха, че пускат електронни тротинетки. Не зная дали сте карали тротинетка, само че няма да ви е елементарно, в случай че решите да го вършиме в София. Опасявам се, че от кметството въобще не са решили какви са трудностите за напредване с тротинетка в столицата, като неравностите по тротоарите, да вземем за пример. Освен в случай че не целят повишение на донорските обстановки, тъй като до момента в който се друсаш с тротинетка в София, като нищо може да ти изпадне някой бъбрек.
Съзнавате ли безграничният цинизъм на това да се санкционират потърпевши от многомесечния вандализъм на ръководството на Столична община, която трансформира София в една безкрайна разкопка за търсене на " забележим резултат "?
Идват изброи. Мислете с главата си. Ако остане здрава такава след прекосяването по " Графа ", а и тротинетки има към този момент. Може пък концепцията е да се редуцира броят на здравите глави, с цел да може Фандъкова да се хвали измежду себеподобни с забележимите си резултати и да си ръкопляскат заедно.
Единственият забележим резултат от дейностите и бездействията на кметицата ни е, че нервите на софиянци не устоят. Някои ги избива на " вандализъм ", аз като по-романтична душа се чудя дали няма връзка сред пролятата кръв на софиянци и ограничителите, наподобяващи перки на акули. Акула - акула, като не може да е нимфа, в никакъв случай неуспяла да завоюва любовта на столичани.
Понеже всичко се поняса по-лесно с възприятие за комизъм, а управническите решения на Следствен отдел към окръжна прокуратура от дълго време са анекдот, ето един и от нас:
" -Г-жо кмет, още един човек падна върху перките...
-Да пада. "
Автор: Евгения Чаушева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР