Мъжът с профил в мрежата Мечо Пух, който преди дни

...
Мъжът с профил в мрежата Мечо Пух, който преди дни
Коментари Харесай

БМВ-то на „Мечо Пух“ си намери нов собственик

Мъжът с профил в мрежата Мечо Пух, който преди дни разгласи, че търси на кого да подари колата си, с цел да му помогне, е избрал! Вече е явен новият притежател на - "БМВ 520 ". Това е Хриси от Петрич, самотна майка на две деца, оповестява glasnews.bg.

Ето какво написа Георги, както в действителност се споделя Мечо Пух:

"Хриси от Петрич е майка на две деца, оправя се сама с развъждането им и с работата си като фотограф. С този ми жест тя ще има повече независимост, няма да е подвластна от непознати коли. Ще може да отиде на всички места когато и да е да прави фотосите си, с които да изхранва дребните си дечица. На отговора ми за какво да избера нея, тя отговори следното:

“Ако получа колата, която подарявате, това ще ми помогне доста и в развиването ми като фотограф, тъй като ще мога да отделя пари за обективи, светкавици и други неща, които са ми нужни. След 2 месеца завършва майчинството ми, аз към този момент се връщам към специалността и възобновявам техниката си”.



Целта на този “социален експеримент” не беше да намеря семейство в потребност, както множеството схванаха. А да я дам на някой, на който ще му прави работа. Сега Хриси има независимост да работи повече и да уреди по-светло бъдеще на дребните. "

Припомняме, за едвам няколко часа благородната постъпка на Георги се популяризира мълниеносно в мрежата. Публикацията имаше хиляди реакции и над 4000 споделяния. Коментарите бяха десетки, а в тях хората адмирират постъпката на Георги.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР