Мъжът разказа, че е бил съборен на земята и ритан.

...
Мъжът разказа, че е бил съборен на земята и ритан.
Коментари Харесай

Пребиха съпредседател на сдружение на българите в македонския град Струга

Мъжът описа, че е бил съборен на земята и ритан. Получил е удари с ръце като по време на побоя е бил обиждан на етническа основа с думите " замърсен българин ".


В момента е в болничното заведение в Струга със усложнения с дишането и болки по тялото .


Бекир Кадриески е жител на Република Северна Македония. Той няма български паспорт, само че заявява, че е с българско съзнание.

Това е следващо нахлуване на човек с българско съзнание в югозападната ни съседка. На 19 януари секретарят на съдружие " Цар Борис Трети " Християн Пендиков стана жертва на побой в Охрид. Ден по-късно беше превозен с държавния аероплан " Фалкон " за лекуване в България. По случая се води правосъдно дело като подсъдимт за побоя е Илия Спасески. По време на последното правосъдно съвещание Спасески с горделивост разгласи, че " схваща обвиняването, само че не се усеща отговорен ". При побоя инцидентен минувач извикал да спрат, а обвиненият Спасески дал отговор: " Не си заслужава за българин да викаш полиция ", и дружно с още един нападател траяли да постановат Пендиков. Следващото съвещание по делото е планувано за 12 юли.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР