Мъжът, пребил кандидат-депутата Нурай Шериф, е задържан за 72 часа

...
Мъжът, пребил кандидат-депутата Нурай Шериф, е задържан за 72 часа
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъжа, пребил жестоко кандидат-депутат от Асеновград

Мъжът, пребил кандидат-депутата Нурай Шериф, е арестуван за 72 часа и по отношение на него е повдигнато обвиняване за причиняване на междинна телесна щета. Тахир Р. е престъпно проявен и осъждан.
Прочетете още
Районна прокуратура – Пловдив ще внесе искане в съда, за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража ” по отношение на него.

Припомняме, че Нурай Шериф бе пребит грубо преди ден в Долно Водин. Той се е прибирал в квартала, когато забелязал малолетно лице да къса предизборни плакати, а на тяхно място да слага други. Последният е кандидат-депутат от листата  на " ДПС - Ново начало ". Именно неговите постери били обект на унищожаване. 47-годишният мъж направил забележка на момчето.

Паркирайки колата си зад спирка в центъра на квартала, Шериф бил атакуван. Агресивен мъж, вуйчо на малолетния, го извадил от автомобила и почнал да го рита и блъска.

Нападателят не криел лицето си. Ударите били най-вече в тялото. Жестокият пердах траял няколко минути, до момента в който претендент депутатът бил повален на земята.

Очевидец се притекъл на помощ. Повикана била кола за спешна помощ и полиция. Медиците са прегледали на място мъжа и са го отвели в лечебно заведение. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР