Мъжът, починал след гонка с полицията в Стара Загора късно

...
Мъжът, починал след гонка с полицията в Стара Загора късно
Коментари Харесай

Мъжът, починал след гонка с полицията в Стара Загора е бивш републикански шампион по борба

Мъжът, умрял след гонка с полицията в Стара Загора късно нощес, е 58-годишният някогашен републикански първенец по битка Пламен Пенев. До случая се стигна след гонене, при което са осъществени преградителни дейности от страна на органите на реда на централен бул. в града.
Прочетете още
Прокуратурата към момента не е излязла с публична информация по случая. По данни на родственици на Пламен Пенев той е излязъл да разхожда кучето си. Край бензиностанция в региона е имало деца. Там се случило нещо сред тях, само че съседи настояват, че мъжът не е вадил нож, каквито версии се появиха. Стигнало се е до замяна на реплики с полицията и гонка, при която автомобилът на Пламен катастрофира или е спрян от полицейски патрул.

Дъщерята на мъжа, която е видяла тялото на татко си в Съдебна медицина, споделя, че татко ѝ е свиреп пребит. Той бил със строшен череп и голям брой удари по лицето. Борислава твърди, че татко ѝ е погубен от органите на реда. Отказала е осъществяването на правосъдна експертиза в Стара Загора, поради опасения, че казусът ще бъде потулен.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР