Мъжът, платил близо 500 лева за телешки стек, казва, че

...
Мъжът, платил близо 500 лева за телешки стек, казва, че
Коментари Харесай

Пламен Пържолата вече нагъва кюфтета за 2 лв. и пак се жалва: Отидох на Слънчев бряг и...

Мъжът, платил близо 500 лв. за телешки стек, споделя, че е подготвен да съди ресторантьорите - като отговор на тяхната закана да търсят правата си в съда.

След като стана прочут с клипа за стековете за близо 500 лв., Пламен е в родното си село Беломорци. Тук против към два лв. за численост, хапва кюфтета от локалната скара. Остава удовлетворен – сочни са, имат и гъбен сос.

Пламен живее и работи в Нидерландия и споделя, че постоянно е обичал да се храни в хубави заведения.

„ Винаги обичам да хапвам измежду разкош, на всевъзможни заведения за хранене съм бил, само че такова нещо не съм срещал – за три пържоли “, споделя мъжът пред bTV, написа Блиц.бг.

След видеото от ресторанта Пламен споделя, че е станал прочут. И това тежи на него и фамилията му.

„ Всеки желае да се снима с мен, споделят ми Пържолата. И дребни, и огромни деца идват. За 10 дни отидохме до Слънчев бряг, с цел да си починем, само че не стана. Всеки един приказва за това, на всички места “, споделя Пламен.

Той е изумен и афектиран от желанията на ресторантьорите да го съдят, тъй като не е имал неприятни планове.

„ Не съм направил нищо на заведението - нещо да счупя или да не съм платил сметки, да съм обиждал. Просто ми стана забавно - за какво трябваше да заплащам тази сметка да заплащам. Не чаках такава огромна сума да е. Цяла Европа към този момент за мен приказва, не мога да дремя “, споделя мъжът.

Приятелите му го поддържат.

„ Той не реагира нещо неверно, просто искаше да знае за какво е платил тази сума, която за него не е проблем, най-културно си заплати пържолата “, споделя Кристиян Кирилов.

Сега Пламен споделя, че и той е подготвен да заведе дело и да търси правата си в съда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР