Мъжът Овен е секси, не е алчен, дори е щедър.

...
Мъжът Овен е секси, не е алчен, дори е щедър.
Коментари Харесай

Какъв е мъжът от зодия Овен

Мъжът Овен е секси, не е лаком, даже е великодушен. Той е буен ухажор и проницателен разговорник. Обича положителния комизъм. Той е авантюрист. Пада си по това да има нещо ново и свежо. Винаги желае да опита допустимо най-вече в живота. Жените се влюбват в него от пръв взор. Самият мъж Овен обича дамите неповторими, мистериозни, красиви и секси. Оценява тези дами, които поддържат неговите усети и стремежи. Обича похвали и похвали. Истински другар, очарователна персона.
Думите „ благосклонност ” и „ добрина ” го разказват доста добре. Той постоянно извършва обещанията. Понякога е прекомерно самонадеян и може да отбрани мнението си, даже и да не е прав. Неговата принципност, импулсивност и лутане му основават доста проблеми. Никога няма да се откаже, без причина.
Как мъжът Овен обича
Мъжът Овен няма да смени избраницата си. Той просто не знае по какъв начин да се оправи с две дами едновременно. Любовта му е сантиментална и вярна. Обичайки, има вяра, че това е единственото и последно възприятие в живота му. Той обича да флиртува, обича процеса на ухажване и завземане на дамата.
Наслаждавайки се на острото любовно чувство, дава всичко от себе си и без диря. Външно не обича да го демонстрира. Не прости.
За да се харесате на мъжа Овен, би трябвало да сте самостоятелна, женствена, самостоятелна персона и ненатрапчива държанка.
Овен мъж половост
Мъжът Овен има сексуалността, която подлудява дамите. Той е в положение да изненада с желанието си за най-забранено в секса и за най-шокиращо проявяване. Той може да изиска секс на всички места и когато и да е. Желанието да научи нещо ново участва, както през целия му живот, по този начин и при секса. Той се пробва да достави оптимално наслаждение в леглото на обичаната си. Апетитът на мъжа Овен в секса е просто неутолим. Овенът е най-хубавият полов сътрудник. Партньорката му би трябвало да е подготвена да опитва, да обича секса и да се ангажира с него с цялостна отдаденост. Той обича най-горещите думи за обич и похвали по време на секс.
Мъжът Овен като брачен партньор
Ако Овенът се ожени, преди 30-годишна възраст, тогава женската Лъв или женската Стрелец е най-подходяща за него. Малко по-късно ще избере по-малко пламенни дами – като жена зодия Дева или жена Телец. За да се ожени, мъжът Овен няма да мисли дълго време. Той е много любвеобилен, емоционален и елементарно може да се съобщи на първия подтик. Не понася лъжите. От първия ден на брачния си живот ще стартира да постанова разпоредбите си на жена си. Ще взема отношение за облекла, грим и прическата, както и, с който и къде да поддържа връзка. Най-интересното е, че виждайки любовта във всичките си дейности, самата брачна половинка, даже няма да забележи по какъв начин стартира да играе по неговия звук.
Съпругът Овен изисква цялостно показване. На собствен ред е правилен, грижлив и почтен.
Съвети за дами
Ако харесвате мъжа Овен:
Бъдете допустимо най-загадъчна;
Поддържайте диалог за работата винаги;
Красота, просветеност и берекет са главното за мъжа от зодия Овен;
Бъдете добра стопанка и вярна съпруга;
Женствеността и нежността са вашето първо оръжие;
Трябва и да сте луда лъвица в леглото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР