Мъжът от Еритрея, който блъсна под влак нищо неподозиращо 8-годишно

...
Мъжът от Еритрея, който блъсна под влак нищо неподозиращо 8-годишно
Коментари Харесай

Убиецът на детето във Франкфурт бил издирван в Швейцария

Мъжът от Еритрея, който блъсна под трен нищо неподозиращо 8-годишно момче във Франкфурт, е влезнал в Германия от Швейцария преди няколко дни. Това заяви министърът на вътрешните работи на Германия Хорст Зеехофер на специфична конференция. Той прекъсна отпуската си, с цел да се заеме с този случай, който провокира голяма вълна на отвращение в страната.

Еритреецът е имал право на безграничен престой в Швейцария, което се получава след най-малко 5 до 10 години законен престой в страната. Той самият е татко на три деца, стана ясно още. Миналата седмица той заплашил с нож своя съседка и бил задържан. Успял обаче да избяга от ареста и тръгнал към Германия. Швейцария го оповестила за търсене. Във Франкфурт той ненадейно направил ужасяващото закононарушение – бутнал нищо неподозиращи майка и наследник пред приближаващ трен. Майката съумяла да се измъкне от релсите и се пробвала да извади сина си, само че не съумяла. 8-годишното дете умряло още на мястото на нещастието. Майка му е в болница в тежък потрес. Еритреецът се опитал да блъсне под влака и трети човек – 74-годишна жена. Тя съумяла да се откъсне от него и да се избави. Има леки пострадвания в региона на рамото.

Убиецът не е бил под въздействието на опиати или алкохол, демонстрира кръвната му проба. Той обаче към момента мълчи за претекстовете, поради които е направил убийството. Не е познавал детето и майка му. Няма данни да е работил по този начин от отплата поради стрелбата по еритреец, осъществена от крайнодесен немец при започване на месеца. Не е ясно и дали е имитирал сходно ликвидиране, станало преди десетина дни в Северен Рейн-Вестфалия, когато млад мъж бутна 34-годишна жена под влака и тя почина. Мъжът е роден в Германия, само че е с генезис от Сърбия. Той декларирал, че е дейтвал от „ предпочитание да убива “ и не е познавал жертвата си. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР