Мъжът, обвинен в стрелба и убийство на своя съквартирант и

...
Мъжът, обвинен в стрелба и убийство на своя съквартирант и
Коментари Харесай

Заподозреният за двойно убийство в Колорадо заплаши съквартиранта си, преди да стреля, ще го „убие“ заради боклука: клетвена декларация

Мъжът, упрекнат в пукотевица и ликвидиране на своя съквартирант и още един човек в общежитието на университета в Колорадо – Колорадо Спрингс кампуса предишния петък, 16 февруари, се яви в съда на окръг Ел Пасо в петък сутринта. Клетвената декларация, в която се разказва какво се е случило преди смъртоносната пукотевица и ареста на Никълъс Джордан, разкрива известно напрежение сред съквартирантите и закани, отправени за отпадък.

Джордан е упрекнат по две обвинявания в ликвидиране първа степен за гибелта на Самуел Ноп, 24, регистриран студент от UCCS от Паркър, и Сели Рейн Монтгомъри, която беше от Пуебло. 25-годишният Джордан е от Детройт и е записан като студент в UCCS.

Джордан и Ноп бяха съквартиранти, дружно с още един мъж. Те живеели в общежитие, разказано като „ POD “ с обща част и четири обособени спални със заключващи се порти. Ноп и Монтгомъри са открити убити в спалнята на Ноп.

Една спалня принадлежеше на Джордан, а трета спалня принадлежеше на мъжа, който извика полицият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР