Мъжът не би трябвало да носи служебното си оръжие. Предполагам,

...
Мъжът не би трябвало да носи служебното си оръжие. Предполагам,
Коментари Харесай

Криминалният психолог Калин Гайдаров: Вероятно стрелбата в метрото е била замислена

Мъжът не би трябвало да носи служебното си оръжие. Предполагам, че индивидът е замислил това деяние, с цел да го носи в себе си, счита доктор Калин Гайдаров, престъпен психолог и някогашен шеф на института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

Вчера следобяд на метростанцията на софийското летище бяха открити мъж и жена в безпомощно положение. По първични данни мъжът е прострелял дамата, след което се е самоубил. Жената е в болница, в тежко положение с четири огнестрелни рани.

Гайдаров сподели, че евентуално става въпрос за житейски проблем. Тук има два вероятни разновидността. Единият е да има история на спор сред двамата, без значение от какъв вид. А вторият - някакво съдбовно решение, както те го одобряват, за привършване на сметките с живота, разяснява Гайдаров.

Според него това, че стрелбата е станала в метрото, също приказва за сериозните мащаби в самостоятелен проект. Стрелецът е бил чиновник в охранителна компания. Гайдаров сподели, че на хора в тази система и системата на Министерство на вътрешните работи би трябвало да се обръща особено внимание от психолози, тъй като специалността е виновна и рискова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР