Мъжът надценил възможностите си и се озовал в лапите на

...
Мъжът надценил възможностите си и се озовал в лапите на
Коментари Харесай

Осем спасители се борят за живота на удавник

Мъжът надценил опциите си и се озовал в лапите на мъртвото течение.

Обзор бе на косъм от нова покруса, откакто беззащитен пред мъртвото неспокойствие към 40-годишен мъж подвигна на крайник спасителите от всички постове на Южния плаж. За случая, който става към 11:00 часа на 31 август, оповестяват очевидци, представени от Флагман.бг.

„ Беше ужасяващо, само че момчетата резервираха хладнокръвие и с помощта на професионализма им, в този момент мъжът е жив и е при фамилията си.

Той бе надценил опциите си и макар аления байрак и силно то неспокойствие от 4 бала, попадна в най-южния завършек на охраняемата зона, където плажът минава в каменист нос. Морето стартира да го дърпа и той се давеше, мъртвото течение безусловно го понасяше във вътрешността. Един от спасителите го видя и незабавно стартира избавителна интервенция.  

Осем момчета от всички постове се включиха – четирима влязоха вътре в морето с въже, а останалите четирима ги осигуряваха от брега и овладяваха въжето. Не знам имената на момчетата, само че би трябвало да пишете такива вести, това са същинските герои на деня “, написа Петко Георгиев, който е станал очевидец на избавителната интервенция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР