Мъжът на Петя Дикова Илиян Любомиров призна, че в началото

...
Мъжът на Петя Дикова Илиян Любомиров призна, че в началото
Коментари Харесай

Брак по сметка? Мъжът на Петя Дикова изплю камъчето защо я е...

Мъжът на Петя Дикова Илиян Любомиров призна, че при започване на връзката си с тв водещата е бил покорен от нейната популярност. Усмихнатият Илиян не се свени да се назова егоцентрик, който обича да гледа жена си по малкия екран и на кориците на списания. Думите му са извънредно мощни и не всеки мъж би посмял да ги изрече гласно пред целия свят.

" В началото на връзката ни с Пипи доста се гордеех, когато тя беше на корицата на списание или на екрана, интервюирайки някоя международна звезда. Защото най-красивото момиче беше избрало да бъде с мен. Какъв егоцентрик съм бил, само че децата са най-категоричната победа над егото ", написа Любомиров.

" Затова в този момент гордостта е по-различна, по-силна. Последните години Пипи направи няколко значими неща. Роди ми двама синове, сътвори и разви национална акция за репродуктивното здраве, снима няколко кино лентата и написа книга. И всичко това, до момента в който е най-хубавата майка и муза. Гледам я още веднъж на екрана, още веднъж на корица, свети високо, по-красива от всеки път. Моето момиче ", споделя във връзка нова корица на списание, на която грее неговата най-голяма муза в живота, написа HotNews.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР