Мъжът на Мис България Вероника Стефанова – Филип, е бил

...
Мъжът на Мис България Вероника Стефанова – Филип, е бил
Коментари Харесай

Съпругът на Мис България бил с 3 мозъчни кръвоизлива

Мъжът на Мис България Вероника Стефанова – Филип, е бил в кома 10 дни. До положението му се е стигнало след тежък удар и последвали три кръвоизлива в мозъка. Това разкри брачната половинка му пред “Телеграф”.

Инцидентът се е случил след погачата на втората им щерка. По-късно вечерта Филип излязъл да разноски кучето – кане корсо, близо 80 кг. Видял, че гаражната врата не е затворена. Замахнал с една ръка, защото с другата държал домашния любим. От шума той се стреснал и го дръпнал. Филип залитнал и блъснал главата си.

“Качи се след известно време, доста по-късно видях, че заспива за 12 мин. на камерите незабавно след удара. Каза ми, че е изтощен. Имахме дълъг ден. След 30 мин. стартира да повръща. Изтичах до аптека, споделиха ми, че се е отровил. Отказа да приема медикаменти. На идващия ден ту се будеше, ту заспиваше. Беше задремал в банята. Извиках негови другари. Знаех, че се случва нещо неприятно.

Извикахме кола за спешна помощ, която пристигна след един час. Казаха, че не е нито инсулт, нито инфаркт. Не знаех, че е падал, нямаше капка кръв… Главата щеше да му се пръсне от болежка. Скенерът сподели, че има три кръвоизлива в главата, изместили мозъка. Казаха, че възможностите за живот са минимални. Докторът ме предизвести. Знаех, че има два изхода. Хванах го за ръката и му споделих, че едната му щерка е на 2 година, а бебето на 40 дни. Влязох при него, помолих го да остане”, споделя през сълзи Вероника.

През десетте дни, в които Филип е бил в кома, Стефанова е приемала медикаменти за утешение и сън, само че без резултат. “Докторът сподели: “След такива случаи аз стартирам да имам вяра от ден на ден в Бог!”. Най-лошото, което човек може да види, е коридорът – аз и останалите хора, пристигнали да видят своите близки… Успокоявахме се взаимно. Не си казвахме “здравей”, а единствено – реагирали ли са на допир”, добавя миската.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР