Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, вече е

...
Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, вече е
Коментари Харесай

Софийският съд пожали и пусна Гринго само срещу 3000 лева

Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, към този момент е на независимост. Софийският градски съд промени наложената от Районния съд мярка за неотклонение " домакински арест “ в парична гаранция от 3000 лева

След като чу решението на тричленния правосъден състав, Гринго разцъфтя, сграбчи и разцелува адвокатката си пред очите на другия си бранител – Димитър Марковски. 

Давидов е обвинен за безчинство и нанасяне на лека телесна щета на мъж, наказването за което е затвор до 1 година или пробация.

Престъплението е осъществено в дискотеката на артиста Константин в Студентския град към 1,45 часа на 29 април т.г. Софи Маринова е била посетител на заведението, когато почитател изискал да се снима с нея, както писа " Телеграф “.

Гринго обаче му отвъртял подобен пестник, че му нанесъл лека телесна щета, стана ясно в съда. На място била извикана полиция и буйният Давидов е бил задържан за 72 часа.

На 1 май състав на Софийския областен съд наложи на Гринго мярка за неотклонение " домакински арест “. Той я апелира и делото стигна до Софийския градски съд. 

Давидов пристигна в съда с двама юристи и без Софи Маринова. Защитата му пледира, че нямало налице предпоставки за налагане на мярка за неотклонение, само че в случай че съдът наложи такава, изиска тя да е по-лека от " домакински арест “.

Прокуратурата пък изиска Софийският градски съд да удостовери решението на Районния съд.

" Съжалявам, че попаднах в такава обстановка “, сподели с леко запъване Давидов пред съда. След малко разсъждение градските съдии отсякоха, че има обосновано съмнение Давидов да е направил закононарушението, за което са събрани гласни доказателства, т.е. показания на очевидци. 

Пострадалият мъж е бил нашамарен от Гринго без никаква предхождаща провокация, без псувни или обиди от страна на жертвата, сподели съдът.

С държанието си по никакъв метод фенът на Софи Маринова не е провокирал Давидов да го нападне. Удрянето е станало на обществено място и е налице хулигански претекст, леката телесна щета е породена с предумисъл, сподели още съдът.

Няма заплаха на независимост Гринго да се укрие, само че има заплаха да извърши друго закононарушение.

Давидов е осъждан от спецсъда на 10 месеца затвор и 4000 лева санкция поради изнудване.

Наказанието зад решетките е изтекло, само че няма доказателства да е платил санкцията и по тази причина към момента се води осъждан, споделиха още градските съдии.

В края на съвещанието те категорично показаха, че домашният арест за Давидов ще завърши, когато внесе 3000 лева парична гаранция.

Разследването по случая продължава. След като завърши, прокуратурата ще реши дали да внесе обвинителен акт в съда против обичания на Софи Маринова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР