Мъжът ми не може да е извършил това престъпление. Не

...
Мъжът ми не може да е извършил това престъпление. Не
Коментари Харесай

Жената на единия украински обирджия: Вкъщи полицаите го биха

Мъжът ми не може да е направил това закононарушение. Не знам по кое време са бити, само че вечерта, когато служителите на реда пристигнаха в квартирата ни, не знам законно или нелегално, ритнаха вратата, аз бях с дребното ни дете, повалиха мъжа ми на земята и го арестуваха. Съблякоха ни голи по долни дрехи, на какво съображение, аз съм майка, детето ми е на 1 годинка. С тези думи се ожали пред медиите съпругата на единия украинец от незаконния тандем, обирал домове в Бургас – Злата Добровска.

" Моят мъж не знае тъкмо в какво го упрекват. Как може чужденци, украински бежанци, по този начин да бъдат насилствани и бити, къде написа такова нещо. Това не е обикновено събитие. Не знам дали са ги били в полицейското ръководство, само че го биха в жилището ни “, твърди Злата. 

Мъжът й Руслан Добровски и сътрудникът му Денис Шайтанов са упрекнати, че са обрали над 10 жилището в Бургас, като единствено от единия парцел са отмъкнали над 100 хиляди лева и златни украшения.

Злата Добровска беше с добър външен тип. Тя е с модифицирани устни за 500 лв., оповестява Флагман. Твърдеше, че в Украйна имала магазин за бижута, което обяснявало откритите златни украшения от служителите на реда - по думите на самия Руслан. 

„ Ще попитате за какво мъжът ми е пристигнал тук, а не е останал да брани родината ни. Ще ви обясня. Аз имам заболяване, вземам хапчета за сърцето и не мога без тях. На мен ми е нужно непрекъснато здравно лекуване и мъжът ми ми оказва помощ. Той е тук, тъй като има болна жена и малко дете. Ние сме с бежански статут “, сподели още Злата Добровска.

Припомняме, че през вчерашния ден в правосъдната зала двамата чужденци се появиха с насинени очи. Твърдят, че са бити, както при задържането им, по този начин и в ареста. Доказателство за думите им обаче няма.

Пред съда двамата споделиха, че са с чисти престъпни досиета. Справка от Европол обаче сподели, че има съпричастност от тяхна страна към обири на моторни транспортни средства, изнудвания с потреблението на физическа мощ, кражби и други дребни закононарушения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР