Мъжът Лъв винаги е в роля, защото е дяволски привлекателен

...
Мъжът Лъв винаги е в роля, защото е дяволски привлекателен
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Лъв

Мъжът Лъв постоянно е в роля, тъй като е демонски прелъстителен и с ясното схващане се възползва от този факт. Както се чака, той е кралска персона. Обича да бъде гледан в очите, хвален, лъскан, уважаван. Обожава да му се възхищават. 
Едно от главните качества, които му пречат в живота е мързелът. Ако успее да се отърве от него, мъжът Лъв може да доближи до най-високите върхове. Той е артист в живота, на сцената постоянно е с високо вдигната глава. Въпреки минусите, които имат, Лъвовете в действителност могат да бъдат правилни и надеждни другари, както и грижовни мачовци.
 3-те зодии, които елементарно биха се влюбили в зодия Лъв 3-те зодии, които елементарно биха се влюбили в зодия Лъв
Лъвовете са родени водачи. Те са смели, мощни и откровени. Те са едни от най-напористите зодии, които не би трябвало да се стараят прекомерно мн...
При по-близко другарство, мъжът Лъв може да се окаже диктатор и тиранин. Много му подхожда да се впуска в най-различни надпревари, само че и безусловно да печели. Дори и при проваляне, той отново реализира дребна победа. Колкото и кисел лимон да му сервирате, той е кадърен постоянно да изтръгне последната капка от него, като я трансформира от кисел плод в най-вкусната лимонада.
Опитате ли се да погледнете в възприятията и emoziите на Лъва, които се крият зад неговата лъвска фикс идея за великолепие, безспорно ще откриете, че и този популярен див звяр има уязвимо място.
Той има потребност да се обкръжава с хора, които да му се възхищават и в техните очи да бъде като слънчева светлина.
Лъвът по никакъв начин не обича половинчатите неща - това важи за безусловно всички сфери от живота му в това число и за любовта. Ако се получи любовна връзка, въздуха би трябвало да бъде изпълнен с прояви на усеща, а душите на двамата да горят в огъня на пристрастеността. Лъвът живее с ясното разбиране, че животът е единствено една игра, която би трябвало да се играе до край. Солидарен е даже с Шекспир и излиза постоянно на сцената за игра...с любовта, с парите, с живота...и победа на Съдбата.
От Лъвовете се възхищават както дамите, по този начин и мъжете. Първите - тъй като ценят мощно умеенето му да се държи царствено на трона, с цел да бъде впечатляващ и ефикасен. Вторите - тъй като той рядко (може би по-правилно е никога) ще разреши да го унижат и да " падне " дотам, че да бъде стъпкан от горната страна от другите. Той може да бъде правилен и добър другар, като в сложни моменти ще окаже помощ освен с думи, само че и с каузи.
 10 стереотипa за зодия Лъв, които са напълно неправилни 10 стереотипa за зодия Лъв, които са напълно неправилни
За всяка една зодия има доста легенди, които би трябвало да бъдат разбулени. В тази публикация вършим това за зодия Лъв като гледаме най-честите...
Да бъдат влюбени - това е типичното положение на Лъвовете. Дори и тези партньорки, които не са съумели да се оправят и да преглътнат големия размер на егото им, след раздялата не остават с неприятни усеща, даже резервират положителните връзки и възхищението си. 
Но все пак това, представителите на този зодиакален знак извънредно елементарно могат да бъдат манипулирани. Обсипете ги с хвалби и лъскателства, без да се притеснявате че може да прекалите. С сходна тактичност от един мъж Лъв може да получите безусловно всичко - дребни, по-големи услуги, покачване във компанията и на заплатата, та даже и брак.
Ако в този миг Мъжът Лъв не е влюбен, това значи едно-единствено нещо - сигурно преди малко е разлюбил някоя друга жена и е сложил два препинателни знака по едно и също време: точката в края на приключилия разказ и многоточието в следващата страница от своя живот. Трябва да бъдете несъмнено, че е изцяло подготвен за началото на нова любовна история.
И той като представителите от други зодии, не се взема решение елементарно на брак. И в последна сметка ще се ожени просто тъй като си е изгубил главата от обич. Неговата брачна половинка би трябвало да бъде красива и то толкоз доста, че да може другите съществено да му завиждат. Тя никога не би трябвало да бъде скучна, а широкоскроен и многолик човек.
Разводът при мъжът Лъв е извънредно сложен и непосилен, тъй като фамилията за него е неразрушима цитадела, в която ще вложи силите и душата си през целия си живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР