Мъжът, който стреля от прозорец на апартамент в югозападната част

...
Мъжът, който стреля от прозорец на апартамент в югозападната част
Коментари Харесай

Стрелялият по случайни минувачи в Москва в крайна сметка почина от раните си

Мъжът, който стреля от прозорец на апартамент в югозападната част на Москва е бил ранен по време на задържането му от полицията и е умрял в болничното заведение. Това заяви пред ТАСС представителката на Главното следствено ръководство в Москва Юлия Иванова, съобщи БГНЕС.
Дмитрий Павлов, роден през 1969 година, стреля с автоматизирано оръжие от прозореца на апартамент на ул „ Строителей “ 5 в Москва вечерта на 7 юни. По време на ареста той почнал да стреля по спецчастите и е бил ранен. По-рано източник на органите на реда заяви, че лекарите са оперирали арестувания.
Установява се претекста на закононарушението. Една от версиите е, че мъжът може да е бил в несъответстващо положение, защото преди време, съгласно съседите му, се е развел със брачната половинка си.
В дома ме е бил открит алкохол и психотропното лекарство " Фенибут ".
" По време на обиск на жилището, в който е живял обвиненият, бяха открити психотропно лекарство и празни бутилки от алкохолни питиета ", оповестиха от полицията.
При стрелбата са ранени двама минувачи.
" Мъж е откаран в болница, а жена е прегледана и изписана без опасност за живота и здравето ѝ ", сподели Иванова. Служител на органите на реда е бил леко ранен при задържането на обвинения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР