Мъжът, който снощи се вряза с автомобил в терасата на

...
Мъжът, който снощи се вряза с автомобил в терасата на
Коментари Харесай

Шофьорът, врязал се в пицария до Париж, бил надрусан с лекарства

Мъжът, който нощес се вряза с автомобил в терасата на пицария в парижкото предградие Сет Сор, умъртви тийнейджърка на място и рани 13 души, е бил под въздействие на огромно количество медикамент. За момента управляващите отхвърлят версията за терористични претекстове, съобщи Франс прес.

Шофьорът удостовери пред служителите на реда, че е погълнал " доста количество медикаменти ", съобщи през днешния ден за Агенция Франс Прес източник от правосъдната система. И добави, че " изявленията му към този момент не дават опция да се откри претекстът ".

Зам.-прокурорът на град Мо, източно от Париж, посочи още нощес, че " на този стадий " от следствието отхвърля опцията действието да е осъществено от терористични подбуди.

Шофьорът, роден през 1985 година, няма полицейско досие.

Както заяви по-рано представителят на френското вътрешно министерство Пиер-Анри Бранде, задържаният е споделил, че е направил несполучлив опит за самоубийство в неделя и решил да го повтори в понеделник.

По време на случая заведението е било цялостно. Петима от потърпевшите са в тежко положение, в това число 3-годишно момченце, което е откарано с хеликоптер в болница.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР