Мъжът, който си позволи да управлява лъскаво Ауди“ с рег.

...
Мъжът, който си позволи да управлява лъскаво Ауди“ с рег.
Коментари Харесай

Няма прошка! Простакът с „Ауди“ САХАХАХА в ужас, пипнаха го

Мъжът, който си разреши да ръководи лъскаво „ Ауди “ с рег. номер САХАХАХА, бе открит и санкциониран. Това е същински потрес за него, защото с цел да кара с подобен номер, е смятал, че полицията не може да го санкции.

В последна сметка обаче самоличността му е била открита и той е получил акт, и то двоен. Единият е за погрешно паркиране, а другият за шофиране без същински рег. номер.

Всъщност автомобилът е имал естествена рег. табела и е бил изцяло постоянен в КАТ, само че над нея е била залепена въпросната подигравателна табела. Така притежателят си е мислел, че може да си прави каквото пожелае и няма да могат да го глобят.

Уви, очакванията му се оказаха напразни. Той е бил издирен по някакъв метод и в този момент ще би трябвало да заплати няколко стотака.

Припомняме, че преди няколко дни тази кола бе паркирана на тротоар наоколо до бул. „ Христо Ботев “ в Пловдив. Това възмути безсънен жител, който подаде сигнал в КАТ и по този начин се стигна до санкцията на притежателя на скандалния автомобил.

Разбира се, тези пари надали ще съставляват компликация да ги заплати, защото по колата му можем да съдим, че нарушителят е много състоятелен. Той обаче е и огромен тъпанар, тъй като е сложил подправени номера на автомобила единствено с цел да се покаже, че е над закона. Е, явно не е!



Източник: Plovdiv24.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР