Мъжът, който плати 500 лева за три пържоли от американски

...
Мъжът, който плати 500 лева за три пържоли от американски
Коментари Харесай

Мъжът, който плати 500 лева за три пържоли мята пачки върху Райна

Мъжът, който заплати 500 лв. за три пържоли от американски рибай стек в заведение по родното Черноморие и провокира стихия от реакции, блесна в ново тузарско осъществяване.



Пламен Христов от търговищкото село Беломорци мята едри банкноти върху чалга певицата Райна, излиза наяве от клип, който циркулира в обществените мрежи. Видеото е снимано от близки на мъжа, който в началото е на маса и събира храброст да отиде при изпълнителката. Изневиделица Пламен се качва при Райна и стартира да й приказва на уше. Още по-изненадващо мъжът, фен на вкусни пържоли, стартира да хвърля пачки върху главата на чалга дивата.
 Пламен хвърля пари върху главата на Райна Пламен хвърля пари върху главата на Райна


" Къса ми е поличката и не мога да си ги събера ", изчуруликва на микрофона Райна. Впоследствие фолкпевицата стартира да върти дупе пред Христов и му пее част от своята ария " Летен грип ": " Толкова си, толкоз си сладостен ти ".

Пламен несигурно танцува към любимката си, като от време на време продължава да хвърля банкноти.
 Двамата танцуват на шлагера Двамата танцуват на шлагера " Летен грип "


" Лошо момче си ти, айде разкърши се малко, още можеш, давай. Пийни и отново ела ", изрича още по микрофона Райна, до момента в който две минути по-късно осъществяването на мъжа, който е облечен в бяло от горе до долу и носи много злато по себе си, завършва и се връща назад на масата.

Съвсем неотдавна се появиха фотоси на къщата на мъжа с пържолите, която е огромна и кичозна, присъща за множеството богати ромски семейства. Над входната врата има надпис SEMEYSTVO JIVEE MISE, което евентуално значи " Семейство Живее ми се ".
 Христов носи много злато Христов носи много злато


Пламен работи в Нидерландия и обича да показва първокласен живот. След случката в заведението по морето се похвали, че за парите, платени във Варна, поръчал цяло агне в селото. Опекли го и хапнали близо 30 индивида.

" В менюто видях, че написа 100 грама за 35 лева Викам: " Дай 3 пържоли ". Когато сметката пристигна, видях 14 пъти по 35 лева - 490 лева С другите неща станаха 649 лева 10 лв. оставих на сервитьорката да се радва. За какво би трябвало да я заплащам тази сметка ", разяснява обстановката мъжът.

От заведението обясниха, че са предизвестили клиента за цената. " Първия път е обяснено, че имаме разнообразни типове стекове. Той е поръчал от най-скъпия и най-голямата пържола. От сервитьора му е казано какъв брой ще излезе крайната цена ", изясни мениджърът на заведението Иксан Фахри.

Ресторантьорите оповестиха, че ще съдят Пламен , от Комисията за отбрана на потребителите обявиха, че инспекцията на заведението, което е оповестило цената за 100 грама, а не за порция, ще завърши след края на сезона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР